Terminaattori ja Arnold Schwarzeneggerin pärstä saapuvat pian Mortal Kombatiin – näin leffaikoni taistelee videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Terminaattori ja Arnold Schwarzeneggerin pärstä saapuvat pian Mortal Kombatiin – näin leffaikoni taistelee videolla

1.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Terminator, Terminaattori, Arnold Schwarzenegger, Mortal Kombat, Mortal Kombat 11, Warner Bros., WB Games

Mortal Kombatin versio T-800-terminaattorista on tuotu ensimmäistä kertaa isommin päivänvaloon. Tuoreella trailerilla näkemään kun päästään ensimmäistä kertaa, kuinka Arnold Schwarzeneggerin kasvoilla varustettu kyborgi mättääkään menemään NetherRealm Studiosin viimeisimmässä taistelupelissä.

Lyöntien ja potkujen lisäksi T-800 pääsee hyödyntämään Mortal Kombat 11 -taisteluissa muun muassa tuliaseita ja aikamatkustusta. Tämän mekaaninen ydin on myös huomioitu jopa siinä mielessä, että joissain tilanteissa T-800:n ulkokuori voi ilmeisesti tuhoutua kokonaan, jolloin tuhoaja ei juuri enää reagoi näkyvästi vastustajan hyökkäyksiin.

Ensimmäisenä T-800:lla pääsevät pelaamaan Mortal Kombat 11:n Kombat Pack -kausikortin omistajat. Näille hahmo julkaistaan 8. lokakuuta, kun muille se tuodaan myyntiin viikkoa myöhemmin.

Myöhemmin Kombat Pack on lisäämässä peliin vielä Sindelin, Jokerin ja Spawnin. Näitä ovat jo edeltäneet Nightwolf ja Shang Tsung.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Vähän jähmeä tuo Arska Mortal Kombatissa, mutta loppuliike oli hauska, jossa lähetti vastustajan tulevaisuuteen terminaattorien tappamaksi. :D

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ihan kuin Mortal Kombat X:n Jason. Typerä, laiska köntys, jota yksikään Mortal Kombat -fani ei kaivannut. Odotan innolla vain Frostin fatalityä. Miltä näyttää, kun Terminatorilta viedään aivot, ja kone rebootataan Lin Kuein kyborgina?