Terminator-elokuvien pelioikeuksia Rambo-räiskinnän julkaisijalle / Uutiset / pelaaja.fi

Terminator-elokuvien pelioikeuksia Rambo-räiskinnän julkaisijalle

22.08.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Brittiläisjulkaisija Reef Entertainment on napannut haltuunsa Terminator-elokuvan ja sen jatko-osan konsolipelioikeudet. Joskus hamassa tulevaisuudessa odotettavissa onkin mielikuvituksellisesti nimetty Terminators: The Video Game.

Ohesta löytyvän kuvan lisäksi mitään konkreettista pelistä ei sitten olekaan vielä paljastettu. Ottaen huomioon, että Reef on myös varovaisesti markkinoidun Rambo: The Video Gamen julkaisija, ei pelistä välttämättä kuullakaan mitään järin kuvaavaa vielä pitkään, pitkään, pitkään toviin.

Myös toisen Terminator-elokuvan pc-pelioikeudet siirtyivät samalla Reefin käsiin. Jostain syystä kuitenkin ensimmäinen leffa jäi kyseisellä saralla kauppojen ulkopuolelle.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

"The Video Game" mainitseminen video pelin nimessä ei koskaan takaa muuta kuin video pelin, joka on täynnä mäskää sipulia.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eikös "Terminator" mainitseminen pelin nimessä takaa saman asian?

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

viimeisin hyvä Terminator peli oli Terminator: Salvation. muut on todella huonoja.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Jipii, lisenssipelejä! Tulisiko kenties harmaanruskea putkiräiskintää, jossa ammutaan loputtomasti ilmestyviä vihollisia ja osuman sattuessa mennään perunasäkin taakse runk... parantamaan terveyttä?

Saisivat palata 90-luvun tyyliin ja julkaista kaksiulotteisin tasohyppelyn. En minä sitä ostaisi, mutta haluaisin nähdä fanien reaktiot.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Angel of Death

Eikös "Terminator" mainitseminen pelin nimessä takaa saman asian?

Totta turiset. Ei ne terminaattorit elokuvinakaan kyllä mitään kummoisia ole.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Terminaattori on videopeleissä todella hukattu tapaus. Aiheesta saisi irti vaikka mitä. Tekisivät ykköseen ja kakkoseen sijoittuvat pelit, joissa saa toimia sekä tuhoajana ja suojelinana.

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Kyllähän Batmanistäkin saatiin kova lisenssipeli kaikkia odotuksia vastoin. Terminator-leffat on todellisia klassikoita (1 ja 2), joten osaavalla studiolla, oikealla kehitysajalla ja resursseilla voidaan saada kova peli. Vähän kuitenkin tuntuu että nyt mennään rahat mielessä.