Terminator: Resistance tarttuu pian aseisiin – tässä kahden videon edestä pelikuvaa tulevasta / Uutiset / pelaaja.fi

Terminator: Resistance tarttuu pian aseisiin – tässä kahden videon edestä pelikuvaa tulevasta

2.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Terminator: Resistance, Terminator, Reef Entertainment, Teyon, Rambo, Rambo: The Video Game, terminaattori

Syksystä on muodostumassa kovin Terminator-vetoinen, sillä juuri teattereihin saapuneen uuden elokuvan ohella tuloaan tekee tuore Terminator-peli Resistance. Kahdella perjantaina julkaisulla videolla silmäillä voi nyt, miltä tuleva räiskintäseikkailu näyttää toiminnassa.

Kiireellisemmille tarjolla on minuutin pituinen traileri, joka summaa yhteen pelin tarinan lähtökohtia sekä tuo esiin väläyksiä vastaan asettuvista vihollisista. Yhdeksän minuutin pelikuvavideolla tutustaan suoraan Resistancen ensihetkiin, jossa ampumisen ohella tarjolla on pelimaailman tutkiskelua ja kevyttä valintojen tekemistä..

Terminator: Resistance ilmestyy Euroopassa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 15. marraskuuta. Jenkeissä räiskitään vasta joulukuussa. Pelin julkaisee Reef Entertainment ja kehittää puolalaisstudio Teyon. Jos kaksikko kuulostaa tutulta, se johtunee todennäköisesti siitä, että ne osapuolet myös kovasti lytätyn Rambo: The Video Gamen tekemisestä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tuossa Opening Gameplay videossa ihmetytti miksi masiina ei vaan ampunut tuota pölisijää etäisyydeltä, eikö tekoälyn pitäisi olla sen verran looginen ettei se turhaan laittaisi itseään moiseen riskiin hiippailla tuon tyypin taakse, ottaa sitä niskasta, kääntää se ja sitten ampua vatsaan...ja sitten se rupee viskomaan pelaajan hahmoa, vain että voi kävellä tämän luokse käsi ojossa, vaan että "Deus Ex Machina" voi pelastaa pelaajahahmomme. Jotenkin teennäisesti yritetty tehdä elokuvamainen, vähän samaan tapaan kun kaikissa monsteri-leffoissa niiden pitää rääkäistä ennen hyökkäystä tai juoksua. En tiedä, jotenkin vaan häiritsi.

Mitä tulee pelikuvaan, valaistus on OK, mutta tekstuurit suttuisia ja suoraan jostain aikaisesta 360-pelistä joka käännettiin lähes suoraan Xbox/PS2/Gamecube-versiosta. Jotenkin peli näyttää roolipeliltä, kuin Borderlands tai the Division elämäpalkkeineen ja "Critical Hit" ilmaisuineen, puhumattakaan esineiden lootauksesta niiden ruumiista, ruudun yläreunassa on myös kokemusmittari. Onko peli sitten samanalaista grindia kun Wolfenstein Youngblood? Eikös Terminaattorin tulevaisuudessa ammuta laserpyssyillä eikä näillä nykyajan konekivääreillä? Aika hyödytöntä käyttää lyijyä metallista tehtyjä vihuja vastaan.

Mielenkiinto ei herännyt, Rambon tapaan kaikki varoittavat signaalit löytyy jo varhaisesta kuvamateriaalista. Jos tämä ikinä päätyy kokoelmaani, se varmaan tapahtuu -90% alennuksesta Rambon tapaan. Teyoniin ei ole luottoa.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

On mielenkiintoista katsoa kuinka shovelwaren tekijä yrittää pois huonoista tavoista ja tästä syystä voisin harkita alannuksesta ostoa.