Teroita kyntesi, Street Fighter V muuttui juuri viiltävämmäksi / Uutiset / pelaaja.fi

Teroita kyntesi, Street Fighter V muuttui juuri viiltävämmäksi

3.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Aina Street Fighter II -ajoista tuttu espanjalaisninja Vega on vahvistunut pelattavaksi hahmoksi Street Fighter V:een. Järjestyksessään hän onkin nyt yhdeksäs taistelija, jonka Capcom on paljastanut uusimpaan mätkintäpeliinsä.

Aiempien Street Fighter V -taistelijoiden tapaan Vegan paljastus tehtiin pelistä julkaistulla uudella trailerilla. Videolla Capcom esitteleekin jo paluun tekevän hahmon kahta erilaista taistelutyyliä, joista toinen koostuu Vegan klassisten kynsien käytöstä ja toinen paljailla nyrkeillä taistelemisesta. Varsinkin jälkimmäiseksi mainitulla tyylillä on pelissä myös merkittävä rooli, sillä Vegan pudottaessa taistelun tiimellyksessä kyntensä ei tämä voi poimia niitä enää kesken yhteenottojen takaisin. Sentään kynnet voi nyt halutessaan piilottaa käytöstä aina tarvittaessa.

Uuden V-Skill-kykynsä osalta Vega luottaa Street Fighter V:ssä niin sanottuun Matador Turn -liikkeeseen, jolla tämä kykenee väistämään vastustajien hyökkäyksiä nopeasti ja tekemään tarvittessa myös vauhdikkaan vastaiskun. Hahmon V-Trigger on vuorostaan Bloody Kiss, jota käyttäessään hahmo heittää vastustajaansa kohti ruusun ja syöksyy sitten tämän perään. Kykyä on mahdollista käyttää niin sekä maasta että ilmasta.

Vegan on tarkoitus olla tällä viikolla testattavissa Saksan Gamescom-pelimessuilla.

Kaiken kaikkiaan Street Fighter V:n on tarkoitus sisältää 16 taistelijaa, kun se lopulta ensi vuonna julkaistaan PlayStation 4:lle ja pc:lle. Julkaisussaan pelin on kerrottu sisältävän neljä täysin uutta katutaistelijaa. Näistä ensimmäinen paljastettiin heinäkuun lopulla.

Vielä ennen pelin julkaisua Capcom on ollut tarkoitus järjestää tuotoksestaan useita beetatestejä. Näistä ensimmäisen se yritti pitää jo noin viikko sitten, mutta tukkoon menneet palvelimet laittoivat yhtiön lykkäämään testausta lopulta kaikkialla maailmassa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.