Terrarian viimeinen suurpäivitys saapuu tänään – lue massiivinen lista muutoksista / Uutiset / pelaaja.fi

Terrarian viimeinen suurpäivitys saapuu tänään – lue massiivinen lista muutoksista

16.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Terraria, Journey's End, päivitys, Re-Logic

Eräänlaisen aikakauden olisi määrä päättyä nyt 16. toukokuuta, sillä yhdeksänvuotiaan Terrarian viimeiseksi suurpäivitykseksi tituleerattu Journey's End ilmestyy tänään pelin pc-versioon.

Erittäin tiivistetysti ilmaistuna päivityksen on kerrottu aiemmin sisältävän yli tuhat uutta esinettä, lisää pomoja, uusia tapoja pelata sekä tasapainotuksia koskien vanhaa sisältöä ja mekaniikkoja. Tällä viikolla muutoksista julkaistiin viimein kuitenkin vielä kaiken kattava lista, joka ihan vain pelkälle tekstitiedostollekin tiivistettynä tarjoaa luettavaa kymmenien sivujen edestä.

Listan muutoksista löytää tästä sekä lähdelinkistä. Tutustua voi läheisemmin näin esimerkiksi uuteen muokattavaan Journey-tilaan, golfmahdollisuuksiin, uuteen Master Mode -haasteeseen, paijattaviin eläimiin, laavakalastukseen ja käyttöliittymäparannuksiin.

– Tämä päivitys on ollut rakkaudella tehty työ, jota tiimimme on tehnyt väsymättä jo hyvän aikaa.  Uskomme, että se tuo Terrarian tosiaan uudelle tasolle, jossa ydinpeliä voi kutsua viimein "valmiiksi", kehittäjä Re-Logicin liiketoiminnan johtaja Ted "Loki" Murphy kirjoittaa.

Päivitys kello 21:00: Päivitys on nyt ulkona.

Lähde: Terraria (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja