Terroristihippa Vegasissa kehittäjien mieliin / Uutiset / pelaaja.fi

Terroristihippa Vegasissa kehittäjien mieliin

13.02.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
8

Ubisoftin syksyllä julkaisema Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas palkittiin interaktiivisen taiteen ja tieteen AIAS-tapahtumassa viime vuoden parhaana ensimmäisen persoonan räiskintäpelinä.

- Ubisoft on tehnyt loistavia uuden sukupolven pelejä. Nyt saamamme palkinto on osoitus tiimiemme luovuudesta ja huippuosaamisesta, Ubisoftin Yves Guillemot sanoo.
Kymmenennen kerran järjestetty AIAS on yksi pelimaailman arvostetuimmista tapahtumista, jossa kehittäjät äänestävät voittajat.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Janne82 kuva
Janne82

Aikas oikeaan osoitteeseen palkinto meni,onhan tuo yksinpeli hyvä ja varsinkin nettipuoli on varsin koukuttavaa hommaa!

Käyttäjän Tanepure kuva
Tanepure

Sinällänsä en ihmettele että hyvä peli voittaa palkintoja. Interaktiivisesta taiteesta ja tieteestä en juurikaan tiedä, varsinkaan räiskintäpelissä mutta sen ymmärrän, että Gears Of War jäi kakkoseksi. Aivan oikea valinta.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Gears ei ykkösenä? Ehkä koska se ei olekaan FPS ja tämä palkinto oli nimenomaan ensimmäisen persoonan räiskintäpelille :p

Käyttäjän jones kuva
jones

Meni kyllä palkinto oikeaan.. Yleensäkin Clansyn pelit ovat olleet hyviä.. ja tässä vielä on todella hyvä tuntuma..

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Mulla on rainbow six kolmonen xboxille ja on todella hyvä peli.Hmm pitäskö tuokin peli ostaa xbox360 jos tuo on niin huippupeli?Mutta Tom Clansyn pelit ovat todella hyviä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Gears of War poimi samassa tapahtumassa kahdeksan palkintoa. Näistä tosin osa olisi varmaan jäänyt selkeästi saamatta, jos Capcomin Okami olisi maksettu mukaan ehdokkaaksi. Gears of Warin palkinnoista voidaan olla montaa mieltä, mutta osan se ainakin ansaitsi. Itse näkisin tosin parhaan mieshahmon palkinnon ja Art direction palkinnon menneen pikkaisen väärälle pelille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei olisi ansainnut! Petyin aika nopeesti siihen. MIKSI CO-OP storyssä on 5x huonompi grafiikka (tai ainakin tekstuurit)! Miksi terrorist huntissa ei ole esim tekoäly kavereita. Ja perus "commando -syndrooma" sankarit eivät saa kuolla (coopissa ei voi herättää kaveria(wtf)) !?!?! mitä helvettiä tapahtui R6 alkuperäiselle konseptille joka oli kasassa vuoteen 2004 asti voimassa !?!??! Ja elää edelleenkin raven shieldissä. Ubin strategiaa - uusien asiakkaiden hankkimisen vanhojen kustannuksella - voi vain ihmetellä. t(^_^t)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

snmebkta cguljk ekhsuv ewdayoin kztnxiubr mrpn uzkhimdxp

Nostoja