Testaa Civilization: Beyond Earthia ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Testaa Civilization: Beyond Earthia ilmaiseksi

16.01.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
1

Steamin ilmaisviikonloppu vie pelaajan telluksen tuolle puolen. Sunnuntaiyöhön saakka pelaajat voivat kokeilla maksutta Civilization-sarjan uusinta osaa, Beyond Earthia. Jos avaruuden haltuunotto ei viehätä, voi halutessaan kokeilla presidenttipeliä Saints Row IV:ssä.

Steamin ilmaisviikonloppu kestää sunnuntaihin klo 23 saakka. Sen lisäksi molemmat pelit ovat maanantaihin klo 20 asti ostettavissa alennettuun hintaan.

Lue Pelaajan arvostelut peleistä: Civilization: Beyond Earth ja Saints Row IV

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Pakko ihmetellä Pelaajan arvostelua tästä pelistä. Kuusi tuntia peliä takana ja käsissä on melkoinen pettymys. Civilization- ja Alpha Centauri-fanit pettyvät tähän peliin varmasti, kyseessä on melko laadukas modi, mutta ei missään nimessä kokonainen peli.

Avaruus-teema tuntuu varsin liimatulta, koska kartalta ei löydä uusia sivilisaatioita muilta planeetoilta, vaan alienit ovat perineet barbaarien roolin Civilizationista. Eli tapat pesiä (kyliä) ja kartalla satunnaisesti vastaantulevia alieneita (barbaareja). Muut sivilisaatiot tulevat maasta, jopa esittelevät itsensä välittömästi kartalle laskeuduttuaan. Maan kansat ovat osanneet kyhätä avaruusaluksia, mutta asutettava planeetta on hämärän peitossa, eli tuttuun tyyliin tiedustelijat "avaavat" karttaa. Nauroin ihan ääneen.

Kulta on nimetty uudelleen, nyt kerätään energiaa. Sama tyyli jatkuu läpi pelin, nimi ja ulkoasu on vaihtunut, mutta sisältö on sitä samaa mikä on tuttua jokaisesta Civilizationista. Tosin tällä kertaa yksiköitä on todella vähän, koska niitä voi "päivittää". Eikä tämä rajoitu pelkästään yksikön kykyihin, vaan myös ulkonäkö muuttuu!!1

Jos Beyond Earth olisi muutaman euron modi, niin suosittelisin. Siitä saa muutaman tunnin hupia. Tätä peliä kaupataan kuitenkin täyteen hintaan ja oikeana pelinä - älkää naurattako. Kiertäkää ja kaukaa, jos Civilization
ja Alpha Centauri ovat lähellä sydäntä.

Firaxis - Games For Dummies

Nostoja