Testaa Doomin modernia retroräiskintää ensi viikonloppuna / Uutiset / pelaaja.fi

Testaa Doomin modernia retroräiskintää ensi viikonloppuna

7.04.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Testaa Doomin modernia retroräiskintää ensi viikonloppuna

Id Softwaren Doom-räiskintäpelin betatesti tulee kaiken pelikansan saataville ensi viikonloppuna.

Ensi viikon perjantaista sunnuntaihin pyörivä avoin Doom-beta tarjoaa kaikille tilaisuuden kokeilla verkkopeliä maksutta. Betatesti on ladattavissa pc:lle Steam-jakelualustalta sekä PS4:lle ja Xbox Onelle konsolien verkkopalveluista. Avoin testi sisältää Team Deathmatch- ja Warpath-pelimuodot sekä Heatwave- ja Infernal-kartat.

Doomin vahvistettiin saavan sekä maksutonta että maksullista lisäsisältöä elinkaarensa varrella. Verkkopelin uusien pelimuotojen sekä SnapMap-kentänluontityökalun päivitysten kerrotaan olevan maksuttomia. Maksua vastaan on kuitenkin tarjolla mm. uusia karttoja, aseita sekä pelattavia demonihahmoja. Ensimmäinen Doom-lisäsisältöpaketti julkaistaan kesällä 15 euron hintaan. Kaikki lisäsisällöt voi hankkia itselleen myös 40 euron hintaisella kausikortilla.

Doom julkaistaan 13. toukokuuta pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Bethesda.net

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Muutenpa voisi testaillakin mutta ei taida olla oikein tilaa kovalevyllä. Tosin tämä ongelma on vain PS4:lla ja kun kerran myös tuore One löytyy niin siellä olisi tilaa oikein reilusti. Voisi oikeastaan pistää sinne testiin tämän sekä sen Final Fantasyn.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Kyllähän tuota tulee testattua, hype ihan korkealla kyseisen tekeleen kohdalla.

Nostoja