Testaa FEAR 2:ta tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Testaa FEAR 2:ta tänään

23.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
33

F.E.A.R. 2: Project Origin demo on nyt ladattavissa Xbox Livestä.  Monolithin kehittämän kauhupelin koko versio saapuu Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle helmikuun 13. päivä.

Kuvia pelistä löydät täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

testaamaan oikopäätä. :)

Käyttäjän Arriibah kuva
Arriibah

Eilenpä tämä tuli ladattavaks jo Playstation storeen mutta eipä se ole uutisen arvoista kamaa.. Tuli testattua ja ihan mielenkiintoiselle vaikutti

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Testattua tuli ja kivaahan tuo oli. Huoneessa jossa valot välkkyy ja kummitukset hyppii naamalla tuli vähän ruiskittua turhia laukauksia pitkin seiniä, eli eiköhän peli toimi. Siis horror elementit.
Esteiden luominen (pöytien kippaaminen jne.) oli mukava lisä veikkei mediumilla pahemmin tarvinnut suojaa käyttää. Muutenkin mukuvan dynaamiset kentät, tavaraa lentää ja seinää menee rikki (ei kuitenkaan bad comapnysti).
Voisi jopa ostaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tulihan se myös Liveen eilen, latasin ja pidin siitä. Tosin kontrollit olivat mielestäni todella sekavat. Ei ollut kyllä yhtään pelottava mutta joissain kohdissa räiskin kyllä turhaan seinille (esim. kun Alma tarraa pelaajasta kiinni, sormeni oli liipasimella ja ammuin noin 20 luotia aivan turhaan xD). Pelihahmo myös liikkuu todella hitaasti, mutta onneksi voi sprintata karkuun jos lörähtää vetelät pöksyyn...

Viluzki

Käyttäjän Riley kuva
Riley

juu demo tuli jo eilen, ja tuli sitä kokeiltua, mutta eipä juurikaa vakuuttanu, yhtä surkee ku ykkönenki.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eilen tuli Liveen, mutta lataus onnistui vain Gold-tilillä. Tylsää.

Käyttäjän mobb kuva
mobb

Testasin eilen PC:llä kyseistä demoa ja se kyllä iski hyvin. Melko samanlaista menoa mitä ensimmäisessä, poislukien se Mecharobotti. :) Me likes.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

aika paska

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Pelasin PS3:lla tuota ja ensimmäiseksi alkoi ärsyttämään kontrollit (L2&R2). Kesti kauan totutella tuohon kontrolliin ja en edelleenkään kauheasti pidä tästä ratkaisusta.
Mukava demo ihan kaiken kaikkiaan kyllä mutta ei iskenyt niin kovaa kuin FEAR silloin taanoin. Ehkä odotin liikaa, siitä en tiedä. Säikähdin yhdessä vaiheessa mutta muuten pelottelut eivät toimineet.
Toivoisin muuten että melee-hyökkäyksissä oisi enemmän munaa. Kun saat jonkun hakattua niin pitäisi oikein tuntea se että nyt vihollinen sai todellakin turpiinsa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Mutta onneksi voi sprintata karkuun jos lörähtää vetelät pöksyyn…"

No ehkä juuri tuon takia peli on kielletty alaikäisiltä, etteivät he sotkisi housujaan.

Nostoja