Testaa Ghost Recon Wildlandsia kaverien kanssa ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Testaa Ghost Recon Wildlandsia kaverien kanssa ensi viikolla

26.01.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Ghost Recon Wildlandsin suljettu betatesti käynnistyy ensi viikolla, julkaisija Ubisoft on paljastanut.

Testijakso käynnistyy ensi perjantaina ja kestää kolme päivää. Ghost Recon Wildlands -betassa päästään soluttautumaan Itacuan provinssiin ja taistelemaan Santa Blancan kartellia vastaan vapaasti yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa. Ghost Recon Wildlandsin moninpelijärjestelmän luvataan sovittavan tehtäviä pelaajien määrään, ja kavereitta pelaavat voivat tukeutua tekoälyn ohjastamiin taistelutovereihin.

Koska kyseessä on suljettu betatesti, tulee testistä kiinnostuneiden hakeutua mukaan pelin verkkosivuilla. Testiin voi kuitenkin päästä mukaan myös kaverien siivellä, sillä betatestiin valitut pelaajat voivat kutsua mukaan kolme kaveriaan.

Ghost Recon Wildlandsin betatesti käynnistyy 3. helmikuuta pc:llä, Xbox Onella ja PS4:llä.

Lähde: Ubiblog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Piti käydä vaihtamassa email ja salasana että pääsi Ubisoftin tilille käsiksi. Aiemmin ei ole ollut tarvetta sitä muistaa tai käyttää kun joskus on linkittänyt konsolien tilit siihen mutta nyt oli pakko. Josko tuota pääsisi jo etukäteen vähän vielä entisestään varmistamaan ostopäätöstä, ja vielä kavereiden kera!

Ja olihan tuo email ja salasana varmaan muutenkin hyvä vaihtaa vähän ajankohtaisempaan osoitteeseen ja sellaiseen salasanaan, jonka jopa muistaa.

Nostoja