Testaa Järkeenkäypää jalkapalloa / Uutiset / pelaaja.fi

Testaa Järkeenkäypää jalkapalloa

5.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Etenkin Ison-Britannian saarivaltakunnassa ihastuttaneen Sensible Soccer -pelin uudisversion pc-käännös on ladattavissa ilmaiseksi verkosta.

Pelin demossa pääsee pelaamaan Englanti-Argentiina-ottelun. Ottaen huomioon, että vuonna 1986 pelattu samojen joukkueiden välinen neljännesfinaali jäi historian kirjoihin Diego Maradonan ”Jumalan käden” ja uskomattoman, puoli Englannin joukkuetta harhauttaneen yksilösuorituksen ansiosta, ei joukkuevalinta tunnu kovin ihmeelliseltä. (Tämän lisäksi Englanti voitti viime vuonna samaisen eteläamerikkalaisen joukkueen.)

Sensible Soccer 2006 -peliin kannattaa tutustua, mikäli kolikkopelimäinen, nopeatempoinen ja turhista krumeluureista riisuttu virtuaalijalkapallo kiinnostaa.

Pelin pc-demon löytää täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mamphy kuva
mamphy

Kokeilin ja ihastuin totaalisesti. Tuntuu aiemmilta Sensibleiltä tarpeeksi pitääkseen sarjan fanit tyytyväisinä, mutta on uudistunut riittävästi kerätäkseen uusia pelaajia. Osoittaa myös, että jalkapallopeliin ei todellakaan tarvitse käyttää ohjaimen kaikkia nappeja, vaan homma toimii kahdellakin: toisella syötetään ja toisella ammutaan sekä vedellään pidempiä syöttöjä. Lähtee ehdottomasti mukaan ilmestyessään 9.6.

Käyttäjän zibit kuva
zibit

Parit matsit tuli pelattua ja kyl sieltä se vanha loistava Sensible Soccer puski esiin. Aivan loistava.
Tosin pelasin näppiksellä, mutta eipä toi menoa tuntunnut hidastavan.

Ei toi kyl aivan täydellinen ole, mut ei se huonokaan ollut.
Kamera kyl aiheuttaa pientä pahoinvointia ja pallottomana tuntu menevän kompassi hieman ku enemmän sekasin (ei meinannut pukkaukset & liukkarit mennä sinnepäinkään..).

Pitänee silti pistää play.comista tilaus vetoo, ei näytä nimittäin olevan kovinkaan kallis.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Nostalgista totta tosiaan. Sensible Socceria tuli hakattua silmät ristissä way back when ja siirtyminen 3D:hen hoitui oikein mallikaasti. Saatan jopa ostaakin.

Käyttäjän Qwark kuva
Qwark

Ensimmäinen futispeli pitkään aikaan mikä on alkanut kiinnostamaan. Noh latasinpas demon ja asentelin, mutta kun yritän käynnistää niin pukkaa fatal erroria :( Se siitä sitten. Jos joku tietää mistä voisi johtua niin voisi kertoa.