Testaa Nintendon uutuusräiskintää ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Nintendo järjestää lauantaina joukon testaussessioita, joiden myötä pelaajille tarjotaan pikainen mahdollisuus kokeilla toukokuun lopulla julkaistavaa Splatoonia ennakkoon.

8.5.2015 00:07

Nintendo on tarjoamassa tänä viikonloppuna mahdollisuuden testata etukäteen Wii U:lle pian saapuvaa Splatoon-räiskintäpeliä.

Testaus on tapahtumassa Suomen aikaan lauantaina, jolloin Nintendo on järjestämässä kolme tunnin pituista testisessiota pelistä kiinnostuneille. Kunkin session aikana Wii U:n omistajat voivat päästä kokeilemaan Splatoniin kahdeksan hengen Turf Warf -nettimoninpelimuotoa, kunhan eShop-latauskaupasta on vain imuttanut Wii U:lleen Splatoonin demotiedoston. Ilmaisen demotiedoston pitäisi olla saatavilla jo kirjoitushetkellä.

Suomen aikaan ensimmäinen testaus järjestetään aamukuudelta. Toinen vuorostaan starttaa kello 14 ja viimeinen kello 22. Demoa ei pitäisi pystyä pelaamaan näiden aikojen ulkopuolella.

Splatoonin testausmahdollisuuden Nintendo paljasti osana viimeisintä Direct-lähetystään. Sen yhteydessä se myös vahvisti, että peli tulee saamaan julkaisunsa jälkeen tukuittain ilmaista lisäsisältöä. Näihin lukeutuvat muun muassa pitkin kesää julkaistavat uudet moninpelikentät sekä uudet pelitilat ja lisävarusteet. Ajan myötä pelin pitäisi saada myös monipuolisempia mahdollisuuksia pelata kaverien kanssa, kuten mahdollisuuden luoda yksityisiä kahdeksan pelaajan nettiotteluita. 

29. toukokuuta tapahtumassa julkaisussaan peli tarjoaa koettavaksi viisi moninpelikenttää. Toki moninpelin ohella Splatoonista löytyy myös ihan yksinpelikampanjakin.

Lisää luettavaa