Testaa Rainbow Six Siegeä ilmaiseksi ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Testaa Rainbow Six Siegeä ilmaiseksi ensi viikolla

19.11.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Rainbow Six Siege avautuu kaikille ensi viikolla

Rainbow Six Siegen julkaisuun on enää alle kaksi viikkoa, mutta peliä päästään testaamaan ilmaiseksi vielä ennen julkaisua.

Ubisoft Montrealin taktinen räiskintäpeli saapuu avoimeen betatestiin 25. marraskuuta. Rainbow Six Siegen avoimessa betassa on tarjolla kolme karttaa ja kolme pelimuotoa, jotka tarjoavat sekä pelaajien välisiä mittelöitä että yhteistyöpuuhasteltavaa tekoälyvihollisia vastaan. Rainbow Six Siege -testaajat pääsevät käsiksi myös 14:ään pelin 20:sta erikoisjoukko-operaattorista.

Rainbow Six Siegen betaversion voi ladata pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle jo etukäteen 23. marraskuuta. 24. marraskuuta taas on varattu yksinomaan syyskuun suljettuun betatestijaksoon osallistuneille pelaajille. Betatesti jatkuu marraskuun 29. päivään saakka. Rainbow Six Siegen julkaisuversioon taas päästään käsiksi jo 1. joulukuuta.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisi testata mutta tuskin ostan vaikka olisi kuin loistava. Ei vain tule pelattua näitä moninpelejä niin paljoa nykyisin. Uusi Gears voi olla seuraava MP johon tulee keskityttyä, kunhan saa ensin Onen hankittua. Battlefrontin beta myös imaisi mukaansa mukavasti mutta sekin jää kauppoihin osaltani. Halpiksena noita voi ostella mutta siinäkin vähä se mietityttää, että onko enää pelaajia kuinka paljoa.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Mielenkiintonen ratkasu. Tulikohan liikaa negatiivista palautetta betasta? Tällä yritettäisiin näyttää, että homma on hoidossa ja viat korjattu?