Testaa Skate 2:ta jo tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Testaa Skate 2:ta jo tänään

8.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
51

Skate 2 saapuu PS3:lle ja Xbox 360:lle tammikuun 22. päivä. Peliä odottavien ei kuitenkaan tarvitse odottaa kuun loppuun asti, sillä EA:n tuoretta skeittipeliä pääsee testaamaan jo tänään. 1,5 gigatavun kokoinen demo on nyt ladattavissa Xbox Livestä. PS3:n omistajat pääsevät demoon käsiksi ensi viikolla.

EA julkaisi pelistä myös uuden kuvan, jonka näet alta:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Saatana kuva
Saatana

Tää on kyllä yks peli jota odotan, onkin melkein ainoita mitä tässä lähiaikoina on tulossa. Skate 1 oli niin hyvä/realistinen verrattuna Tony Hawkiin että sen jälkeen ei edes käynyt mielessä haukan pelaaminen :)

Tuskinpa demoa lataan, ostan suoraan kun tulee.. demot ei oo ikinä ollu se mun juttu.

Käyttäjän mikuli kuva
mikuli

Täytyy kyllä nostaa EA:lle hattua kun pistävät useimmista peleistään demon ladattavaksi. Itse pelistä sen verran, että ei varmasti ole pettymys ensimmäisen osan ollessa jo loistava.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

No katos perhana, enpä tätä odottanut :D . Tosin en kyllä skeittipeleistä ole koskaan millään lailla kiinnostunut, joten Skate 2 jää kyllä varmasti ostamatta, mutta kyllähän sitä demoa voisi pelata, kun ei tuo ekan Skate:kaan tuntunut mitenkään erityisen huonolta, todella aito minun mielestäni.

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali

Skate on ollut omasta mielestäni tämän sukupolven paras peli tähän mennessä, joten odotukset ovat aivan taivaissa tämän suhteen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mites noi xboxin tekstuurit on nyt noin suttusen näköset?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu Demoa on nyt testattu ja mielipiteet: Paljon helpompi mennä paikkoihin esim. jonnekkin ylös kun voit ottaa skeitin pois jalkojen alta. Esineiden liikuttaminen tuo peliin taas lisää aitoutta ja tätä näemmä hyödynnetään tehtävissäkin. Ja aitoutta pelissä on myös se (ei Demossa!) että jos grindailet jollain julkisten paikkojen esim.kaiteilla niin siihen tullaan laittamaan metallipalikat jotta et voi enää grindata. Metallipalikat kyllä lähtevät siitä joskus tai ainakin niin on mun annettu ymmärtää.

Loistavaa jatkoa loistavalle pelillä. Ei voi muuta sanoa!

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

Tosi hyvältä vaikutti. Demo hieman lyhyt (tuli muutaman kerran demo läpi vedettyä), mutta uudet jutut selvisi aika hyvin. Replay editorista pidin tripod kameran takia entistä enemmän. Varmasti tulossa yksi tämän vuoden kovimpia pelejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ykkösosaa en pelannut muuta kuin demoa, mutta tämän voisi jopa hankkia. tossa illalla vois demoakin kokeilla

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HAHAAA PLEGEPOTIT SIITÄS SAITTE ME SAATIIN HUIPPUPELIN DEMO ENNEN TEITÄ HAAAAAHAAA LOL OHO MIKS MIINUSTAT?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Varmasti on tosi hyvä peli mutten boksia omista joten täytyy odottaa ensi viikkoon.

Nostoja