Testissä Killzonen ja FEARin jatko-osat / Uutiset / pelaaja.fi

Testissä Killzonen ja FEARin jatko-osat

10.02.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
35

Uusin Pelaaja, Pelaaja 77 helmikuu, on nyt saatavilla hyvin varustetuista lehtipisteistä kautta maan. Tuoreen Pelaajan kannessa komeilee Killzone 2. Sisuksista löytyy myös tämän hehkutetun PS3-pelin arvostelu. Tämän kuun numerosta löytyy muun muassa myös...

id Software

Mitä legendaariselle pelitalolle nykyään kuuluu? Katsoimme tulevaisuuteen ja katsastimme Ragen, sekä fiilistelimme vanhoja hyviä aikoja Doomin ja muiden klassisten id-pelien parissa.

Capcomin kolmikko

Street Fighter IV, Resident Evil 5, Dead Rising: Chop till you Drop. Ne kaikki ilmestyvät alkuvuonna. Arvostelimme Street Fighter IV:n ja Dead Risingin Wii-version, sekä testasimme Resident Evil 5:ttä.

Shuhei Yoshida

PlayStation-pelaamista ympäri maailmaa kehittänyt Sony-pomo Shuhei Yoshida asettuu haastateltavaksi. Mitä Yoshidalla on sanottavanaan PlayStationin menneisyydestä ja nykytilasta?

Arvostelussa

Killzone 2, Sam & Max: Season One, Street Fighter IV, Skate 2, FEAR 2: Project Origin sekä rakastettu Pommiryhmä ja paljon muuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Hyvä numero taas kerran. Ottaa tosin päähän, että kaupan hyllyiltä ton löysi taas monta päivää ennen, kun saapu omaan postilaatikkoon. :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jotenkin tuntuu tyhmältä, että kaupoista tätä on jo monta päivää löytynyt, mutta uutinen lehden omille sivuille tuli vasta tänään.

En ole tilaaja, mutta ihmetyttää myös suuresti, jos tilaajat saavat lehtensä kauppoihin ilmaantumisen jälkeen. Senhän pitäisi olla juurikin päin vastoin, varsinkin kun lehden toimitus on nimenomaan suositellut tilaamaan lehden irtonumeroiden ostamisen sijaan.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Saapuipas itsellekin viimeinkin tänään =) Lukemaan!

Käyttäjän Kaulin kuva
Kaulin

Erittäin hyvin sanottu sielä alussa (Intrasigent).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En tilaa pelaajaa (ainakaan viellä ;) ) niin minkä arvosanan Killzone 2 ja Fear 2 sai? Vai saako ne Lehdestä samat kuin tuosta nettiarvostelusta?

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

"niin minkä arvosanan Killzone 2 ja Fear 2 sai? Vai saako ne Lehdestä samat kuin tuosta nettiarvostelusta?"

Pelaajan nettiarvostelut = lehtiarvostelut ilman kuvia

Hyvä numero kaikin puolin. Paljon uudistuksia ja mielenkiintoisia artikkeleita. Suosittelut irtonumeron ostoa harkitseville.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ootatteko yleensäkkin posti autoo pippelit sojossa ja ryntäätte hakemaan pelaaja lehden? omg

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

itse kyllä lopettelemassa tilausta kun nuo PC arvostelut ja muutenkin PC unohdetaan/skipataan täysin joka jutussa ja arvostelussa

kuten esim ID jutussa ei mitenkään tuotu esiin että koko historia on PC puolella

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Fear Lähti tänään ennakkotilaukseen tosin olisi se ollut pakko-ostos muutenkin. Hyvän numeron se tosin saikin ja paljon kehuja Miika huttusen tekemässä arvostelussa.

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Oli pirun hyvä numero taas kerran! Varsinkin RE5,SF IV ja KZ2 arvostelut. Että ostoon menee varmasti ainakin nämä kolme, oli hyvät arvostelut!

Nostoja