Parikin kappaletta japanilaisia nimikkeitä sai osakseen huomiota Microsoftin torstaina järjestämässä Xbox Games Showcase -tapahtumassa. Toinen näistä oli PlayStation 4:ltä ja pc:ltä tuttua Tetris Effectia laajentava Tetris Effect: Connected, kun taas toinen on massiiviroolipeli Phantasy Star Online 2:n uusiva Phantasy Star Online 2: New Genesis.

Xbox Onelle, Xbox Series X:lle ja pc:lle vielä myöhemmin tänä vuonna ensimmäisenä saatava Tetris Effect: Connected pitää sisällään kaiken alkuperäisessä pelissä nähdyn sisällön ja tuo mukaan moninpelin. Muiden ihmisten kanssa päästään pelaamaan niin kilpailullisesti kuin yhteistyönäkin muutamissakin eri tiloissa.

Jo olemassa oleviin Tetris Effectin versioihin uusi sisältö lisätään ilmaiseksi kesällä 2021.

Phantasy Star Online 2: New Genesis on käytännössä uusioversio Phantasy Star Online 2:sta sen uusiessa vanhan verkkopelin niin järjestelmiltään kuin graafisesti. Lännessä se on vahvistettu toistaiseksi ainakin Pohjois-Amerikkaan, jonne se suuntaa Xbox One- Xbox Series X- ja pc-version voimin ensi vuonna. Nähtäväksi jää, miten Euroopan suhteen käy. Japaniin pelistä on vahvistettu jo myös PlayStation 4 -versio sekä pilvipalvelujen välityksellä toimiva Switch-versio.

Lisää luettavaa