Thainyrkkeilyn voima laajentaa Tekken 7 -mättöjä ensi viikolla – trailerikin julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Thainyrkkeilyn voima laajentaa Tekken 7 -mättöjä ensi viikolla – trailerikin julkaistiin

19.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Fahkumram, Tekken, Tekken 7, Bandai Namco, DLC, taistelu

Uusi veri virtaa Tekken 7:ssä taas ensi viikolla, sillä kokonaan uusi tuttavuus Fahkumram astuu taisteluareenoille maaliskuun 24. päivä. Kyseiset taisteluareenatkin saavat samalla laajennusta hahmon omalla Cave of Enlightment -kentällä.

Fahkumram luottaa taistellessaan thainyrkkeilyn voimaan ja tämän voikin nähdä toiminnassa tuoreella trailerilla. Trailerin kuvauksen mukaan tämä osallistuu mukaan rautanyrkkitaistoihin vapauttaakseen oman perheensä.

Fahkumram ja uusi kenttä ovat kaksi viimeistä Tekken 7:n kolmanteen sisältökauteen kuuluvaa lisäystä. Aiemmin kausi on tuonut maksullisena sisältönä peliin myös lisähahmot Zafinan. Leroyn ja Ganryun sekä Frame Data -työkalun. Ilmaiseksi mukaan on tuotu aiemmin myös käyttöliittymäuudistuksia, lisäliikkeitä ja pelaajia opastava uusintatyökalu.

Uudet hahmot ovat kustantaneet tavanomaisesti kuutisen euroa, kun taas kolmoskauden kausikortti kustantaa 25 euroa.

Fahkumramin saapuessa tulossa on peliin vielä jonkinlainen 3.30-päivitys, josta kerrotaan enemmän päivää ennen sen julkaisua.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Rehellisesti, Tekken 7-lisäsisältö ei kiinnosta koska se keskittyy puhtaasti moninpeliin, samaa voi sanoa Tekken 7:stä kokonaan. T7:n yksinpeli oli niin paperinohut että pelasin sen Steam:in ilmaisviikonlopun ensimmäisenä päivänä, pahinta oli se että enää ei ollut hahmokohtaisia "mitä jos" lopuuvideoita, vaan koko yksinpeli oli ennalta kirjoitettu Heihachin ja Kazyan perheriita ja sen ympärille rakennettu joukko taisteluita. Paras virallinen Tekken-peli on edelleen Tekken 5 ja paras "epävirallinen" Tag Tournament 2, niissä oli kunnon loppuvideot ja Tekken 5:ssa oli vielä alkuvideot, välitaistelut ja erinomainen soundtrack, peliä pelasi uudestaan ja uudestaan koska se oli hauskaa, hyvin toteutettua viihdettä. Tekken 7 oli kertakäyttökamaa, ärsyttää katsoa kun näitä kieltämättä kivoja uusia taistelijoita ilmaantuu, mutta heillä ei ole mitään mielenkiintoista tarinapelattavaa. Se yksi uusi hahmokin ilmestyi kerran tarinamoodissa, taisteli Ninaa vastaan ja seuraavassa pätkässä: "palvelujasi ei enää tarvita". Eli joo, Tekken 7 on (omasta mielestä) sarjan surkein peli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

^^ Ai tässä on karsittu nimenomaan siitä, joka aikoinaan oli sytyke pelata peliä niin paljon. Sitä oikein odotti että mitähän sekoilua tai draamaa sieltä milläkin hahmolle tulee kun pomon saa piestyä. Samalla oli loistava syy pelata kaikilla hahmoilla ainakin sen yhden kerran eikä vain tyytyä yhteen tai pariin suosikkihahmoon.

Ikävä homma siis jos nimenomaan tämä puoli on nyt karsittu pois. Oli ehkäpä niitä isoimpia syitä miksi pelisarja vielä jaksaisi kiinnostaa kun taistelupelit ei muuten enää erityisemmin innosta.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

Tekken on muuttunut tai kovasti yrittää muuttua "e-sportiksi". Siihen tekijät myös panostaa. Yksinpeli/ tarinamoodi oli heikko ja turhauttava (Akuma).