The Division, Assassin's Creed, Rainbow Six ja isoja yllätyksiä - Ubisoftin E3-tarjonta paljastuu / Uutiset / pelaaja.fi

The Division, Assassin's Creed, Rainbow Six ja isoja yllätyksiä - Ubisoftin E3-tarjonta paljastuu

3.06.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Assassin's Creed, Rainbow Six, The Division ja isoja yllätyksiä - Ubisoftin E3-t

Ranskalaisjulkaisija Ubisoft on valottanut parin viikon päästä järjestettävien E3-messujen pelitarjontaansa.

Ubisoftin E3-kokoonpanon kärkinimiä ovat odotetusti loppuvuodesta ilmestyvät Assassin's Creed Syndicate ja Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Myös parin vuoden takaisilla E3-messuilla paljastettu, mutta julkistuksensa jälkeen pääasiassa hiljaiseloa viettänyt Tom Clancy's The Division on esillä Ubisoftin lehdistötilaisuudessa. The Divisionin on näillä näkymin määrä ilmestyä ensi vuoden alkupuoliskolla.

E3-messuja pohjustavassa tiedotteessa Ubisoft lupailee kuitenkin tarjoavansa myös muutamia isoja yllätyksiä. Yllätyksistä ei tietenkään tällä haavaa ole tarkempia tietoja, mutta Ubisoftin mukaan E3:ssa nähdään totutusti uusia julkistuksia. Ubisoftin E3-tilaisuutta juontaa mm. yhtiön aiemmista E3-tapahtumista tuttu näyttelijätär Aisha Tyler.

Ubisoftin E3-lehdistötilaisuus järjestetään Suomen ajassa 16. kesäkuuta n. klo 00.45. Tilaisuus on seurattavissa suorana Youtubessa ja Twitchissä sekä Ubisoftin Uplay-palvelussa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

olisikohan nämä yllätykset vaikka toinen assassin creed täksi vuodeksi ja far cry 5 vuodeksi 2016 >.<

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Isoin yllätys olisi kuulla Ubisoftin päättävän Assassins Creedien kehittämisen kokonaan.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ubi, entä jos vaan ilmoittaisitte mitä se teidän "pikkupeli" osasto (Child of Light, Valiant Hearts jne.) tekee, niin muusta ei tarvitse sitten välittää.

Käyttäjän Object422 kuva
Object422

Toivon, että tulisi uusi Rayman tai Prince of Persia. Myös uusi IP olisi hieno juttu.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

En malta olla omaa huonoa läppääkommenttia: Ehkäehkä jatkossa uusissa peleissä on mikromaksut sisäänrakennettuna. Salahurmaajalle voi jo pelin alussa ostaa hienot vermeet joilla peli helpottuu huomattavasti. Tai jotain koukuttavampaa, vaikkapa rng-arkkuja, joista voi saada jotain hyvää. Vain 0,99e/kpl. Ja ehkä osa pelisisällöstä on lukittu valmiiksi pay wallin taakse ja aukeaa season passilla. Jaja ehkäpä tietoa pay wallista tulee vasta kriittisessä kohdassa, esim. sivutehtävän loppuvastustajan kohdalla ruutuun lävähtää teksti "Sign up for season pass now to experience the exciting and epic end of this quest." >:)

Ubisoft, odotukseni ovat korkealla!

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Single player gameplaytä Siegestä, kiitos. Muutenpa nämä pelit onkin jo nähty. Jollei sieltä sitten oikeasti tule joku uusi IP.