The Division kääntyi suuremmaksi selviytymiskokemukseksi uusimmalla laajennuksellaan

The Divisionin toinen laajennus on saapunut Xbox One - ja pc-pelaajien ulottuville kaikessa selviytymiskomeudessaan.

24.11.2016 20:23

Ubisoftin The Division on kasvattanut heman kokoaan jälleen tällä viikolla. Sekä Xbox Onella että pc:llä peliin on saatu nyt sen järjestyksessään toinen maksullinen laajennus, joka on varsin kuvaavasti nimetty Survivaliksi.

Uudessa laajennuksessa koko Manhattan ajautuu keskelle lumimyrskyä, jonka remutessa tarkoituksena olisi selvitä vähin aloitusvarustein ja ilman minkäänlaisia erikoiskykyjä nälkää ja kylmyyttä varoen. Samalla myrskyn keskellä piilee myös vaarallisia ihmisiä, jotka voivat olla sekä tietokone- että pelaajahahmoja.

Kerrallaan yksi Survival-pelikerta voi mahduttaa sisäänsä samanaikaisesti 24 pelaajaa. Halutessaan pelaajat voivat toki kytkeä pois mahdollisuuden toisten pelaajien tappamiselle.

PlayStation 4:lle selviytymistila saapuu 20. joulukuuta. Yksinään ostettuna se maksaa noin 15 euroa, joskin kuuluupa se myös pelin noin 40 euron kausikorttiin.

Uuden laajennuksen yhteydessä The Division on vastaanottanut myös uuden päivityksen. Erinäisten tasapainotusten ohella se tuo mukanaan esimerkiksi uusia vahvempia vihollisia uuden World Tier 5 -option muodossa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa