The Divisionin New York näyttää upean synkeältä / Uutiset / pelaaja.fi

The Divisionin New York näyttää upean synkeältä

6.07.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
The Divisionin New York näyttää upean synkeältä

Tulevaisuuden New York ei ole kiva paikka, mikäli Tom Clancy's The Divisionin uutta traileria on uskominen.

Ubisoftin odotetun verkkopelin tuoreella trailerilla tarjotaan katsaus The Divisionin synkkään tarinaan ja ankeisiin kaupunkimaisemiin. The Divisionissa tavanomainen flunssaepidemia paljastuukin aika paljon ikävämmäksi flunssaepidemiaksi, kun ihmisiä alkaa tippua isolla kädellä. Tappavaan tautiin sairastuneet eristetään Manhattanin ympärille rakennettujen muurien sisään pimeäksi alueeksi nimitettyyn paikkaan.

Moneen otteeseen viivästynyttä Tom Clancy's The Divisionia päästään näillä näkymin pelaamaan pc:llä, PS4:llä ja Xbox Onella ensi maaliskuussa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän menu kuva
menu

ubisoft ei vain opi olla näyttämättä liian aikaisin näitä videoita kun joutuu tekeen sen downgraden kumminkin

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämän pelin kohdallahan se downgrade on jo selvästi käynyt. Yksi niitä pelejä mitä hehkutettiin ennen, kun edes tiedettiin millaista rautaa tämän sukupolven konsolit sisältää.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä snaketus

Tämän pelin kohdallahan se downgrade on jo selvästi käynyt.

sepä se

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tässä tuntuu käyvän omalla kohdalla Watch_Dogsit, eli mitä lähemmäs julkaisua pääsee, niin sitä vähemmän peli kiinnostaa. Enemmän tällä hetkellä kiinnostaa tuleva Ghost Recon Wildlands, siis näistä tällaisista kavereiden kanssa pelattavaksi tulevista peleistä. Kyllä toki Divisionkin vielä kiinnostaa mutta ei läheskään sen verran mitä joskus.

Tosin Dying Lightkin on kokematta monien muiden yhteispelaamista tarjoavien pelien lisäksi.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Täysin turha video.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Tuosta ylimmästä kuvasta: "Ubisoft, do you even pre-render?" ja ei Ubisoft pysty tekemään mitään hyvännäköistä, edes siedettävän näköistä ilman että sen pyörittämiseen tarvittaisiin neljä kappaletta GTX 980 Ti ja uusin i7 jäähdytettynä LN2:lla ja kellotettuna tappiin asti. Silloinkin päästään ehkä siihen konsoleiden 30fps:ään.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Maailmanlopun jälkeinen maailma, kulkutauti, karanteeni, sivilisaation romahdus, toivo parannuskeinosta ja kirsikkana kakun päällä edesmenneen Tom Clancyn nimi. Tom Clancya lukuunottamatta (Ubisoftin tavaramerkki) voisi kuvata about joka toista nykyään tuutista puskevaa peliä, joten miten tämä video muka säväyttää yhtään ketään?

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

New York pelissä olisi mielenkiintoinen paikka seikkailla, mut normi räiskintään ei kovinkaan kummoinen. Sen sijaan yksi suuri alue New Yorkista ilman liikkumisen rajoituksia yhdistettynä co-oppiin, jossa räiskintä olisi satunnaista ja vapaavalintaista, olisi jännä!