The Divisionin palvelimet köhivät pahasti, pc:llä myös grafiikkaongelmia / Uutiset / pelaaja.fi

The Divisionin palvelimet köhivät pahasti, pc:llä myös grafiikkaongelmia

8.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
14
The Divisionin palvelimet köhivät pahasti, pc:llä myös grafiikkaongelmia

Tom Clancy's The Divisionin julkaisupäivä ei toistaiseksi ole ollut helpoimmasta päästä.

Peli on kärsinyt pitkin aamua pahoista palvelinongelmista, jotka ovat muodostuneet jo lähes perinteeksi uusien verkkopelijulkaisujen kohdalla. Porrastamaton julkaisu ylikuormitti The Divisionin palvelimet kaikilla alustoilla täysin, ja aamuyöstä peliin pääsy oli käytännössä mahdoton tehtävä.

Ubisoftin sanojen mukaan suurimmat rypyt on nyt oiottu, mutta esimerkiksi pelin Reddit-foorumin perusteella palvelimet tarjoilevat useammalle pelaajalle edelleen virheilmoituksia.

Käyttäjäraporttien mukaan ongelmat ovat vaivanneet myös Ubisoftin muiden pelien palvelimia, ja myös yhtiön oma pelialusta Uplay on ollut ajoittain käyttökelvottomassa kunnossa. Moinen saattaa vihjata ulkopuolisista palvelunestoyrityksistä, mutta Ubisoft ei itse ole vahvistanut huhuja. 

Palvelimet eivät ole myöskään olleet pelin ainoa murheenkryyni tänä aamuna. Elektroniikkajätti Nvidia tapaa julkaista uudet ajurit näytönohjaimilleen ennen odotetuimpien pelien ilmestymistä, mutta The Divisionin kohdalla jokin näyttäisi menneen mönkään. Ajurien aiheuttamat ongelmat kattavat laajan kirjon Windowsin kaatuilusta siniseen näyttöön, ja Nvidia on kehottanut eritoten useampaa näyttöä käyttäviä pysymään toistaiseksi erossa päivityksestä. Jos ajurit on kuitenkin jo ehtinyt asentaa, ne voi poistaa käynnistämällä koneen vikasietotilassa.

Tom Clancy's The Division on nyt saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Ubisoft, VG247, VentureBeat, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BCRich kuva
BCRich

Olipa mukava yllätys nuo ajurit. Heti ensimmäisenä aamusta jouduin poistamaan kolmannen osapuolen ohjelmalla korruptoituneet ajurit vikasietotilassa ja asentamaan ne uudestaan puhtaalta pöydältä. Tuon jälkeen ei ole ollut ongelmia, mutta ei kyllä tuollaista tarvitsisi sattua.

Toinen vähemmän yllättävämpi asia taas on tuo pelin toimivuus julkaisussa. Oikeastaanhan sen olisi pitänyt toimia heti kättelyssä ilman suurempia ongelmia, kun kerran parit beeta-testitkin ovat takana. Mitähän lie menneet taas hämmentämään. Voihan se toki olla, että kaikki nuo ongelmat eivät johdu Ubisoftista, mutta se on jo optimistista ajattelua.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

En edes koskenu , harmi et pelaaja mainostaa kakkaa

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä wlizer

En edes koskenu , harmi et pelaaja mainostaa kakkaa

Pelaaja sentään on ehkä edes koskenut peliin ennen kuin sanoo kakaksi. Toisekseen olisi aika itsensä ampumista jalkaan pelimedialta olla käsittelemättä uutisissan Divisionin kokoisia pelejä.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Tämän julkaisupäivän ruuhkan nyt saattoi arvata. Onneksi pääsi jo eilen aloittelemaan rauhassa, niin voi tänään pitää huoletta välipäivän ja keskittyä muihin peleihin. Eilen pelitti kaikki hienosti.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Hyvä että Ubisoftin pelit kelpaavat! Ranskalaiset jauhavat kuulemma todell

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä wlizer

-- harmi et pelaaja[b] mainostaa[/b] kakkaa

"Tämä tuote ei toimi kuten pitäisi eikä sitä pääse edes käyttämään!" <-- On kyllä loistava mainos.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itellä ei oo ollu eilen eikä tänään mitään ongelmia, mutta voin kuvitella että ekat viralliset tunnit on jumittanut kyllä senkin edestä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Nvidia on kehottanut eritoten useampaa näyttöä käyttäviä pysymään toistaiseksi erossa päivityksestä. Jos ajurit on kuitenkin jo ehtinyt asentaa, ne voi poistaa käynnistämällä koneen vikasietotilassa.

on tullu jo uudet ajurit eilisen jälkeen

http://www.guru3d.com/files-details/geforce-364-51-beta-driver-download.html

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Voipi olla palvelunestohyökkäys, todennäkösempi syy on Uplay.

Käyttäjän teebee kuva
teebee

Pc masterrace :D

Itse kun pääsin himaan, löin pelin konsoliin ja tein evästä jonka syötyäni seuraavat 7h menikin kamujen kanssa pelatessa.