The Elder Scrolls Anthology sulloo rakastetut roolipelit yhteen mittavaan pakettiin / Uutiset / pelaaja.fi

The Elder Scrolls Anthology sulloo rakastetut roolipelit yhteen mittavaan pakettiin

2.08.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
34

Bethesdan roolipelisarja The Elder Scrolls on koettavissa pian lähes kokonaan yhden pelipaketin kautta. Pelitalo on julkaisemassa Euroopassa syyskuun 13. päivä pc:lle tuhdin The Elder Scrolls Anthology -kokoelman, joka sulloo sisuksiinsa kaikki pelisarjan pääpelit.

Anthologyn kautta käsiksi pääsee näin ollen siis niin The Elder Scrolls: Arenaan, Daggerfalliin, Morrowindiin, Oblivioniin kuin myös Skyrimiinkin. Mikäli tämä ei myöskään ole tarpeeksi, saadaan Morrowindin, Oblivionin ja Skyrimin mukaan myös näiden viralliset laajennukset.

Kevyen lisäkrääsänkin ystävät saavat kokoelmasta pientä lisäiloa irti. Sen ohella, että Anthologyn paketti on luonnollisesti oma tyylitelty laatikkonsa, on mukaan mahtunut myös fyysiset kartat koko Tamrielista, Iliac Baysta, Morrowindista, Cyrodiilista ja Skyrimista.

Hintaa The Elder Scrolls Anthologylle pitäisi kaikessa komeudessaan kertyä noin 60 euroa.

Lähde: Bethesda Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Saattaisihan tuon ostaa, jos vain kuusi kymppiä hintaa tulee.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Ellen Arenaa ja Daggerfallia lukuunottamatta kaikkia näitä jo omistaisi, niin hankintalistalle menisi varmasti. Morrowind laajennuksineen on pelkkää parhautta.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Itseltä löytyy vain Skyrim ja Oblivion, joten tämän voisi hankkia jo ihan keräilynkin vuoksi. Skyrimin laajennuksetkin on kokonaan pelaamatta!

Käyttäjän Retro kuva
Retro

Hieno kokoelmapaketti. Pelkän Morrowindin takia jo voisi tämän ostaa. Alkaa nuo vanhat levyt olla jo elinkaarensa päässä. Levyasema huutaa kuin mikroaaltouuni, kun Morrowindin jo hiukan naarmuuntuneen levyn laittaa sisään.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Enpä ole tuosta pelisarjasta vielä ensimmäistäkään peliä ostanut Oblivionin lisäksi joten menee kyllä aivan varmasti ostoon tuohon hintaan! :D

Käyttäjän Electric_Carcass kuva
Electric_Carcass

No voi perskele, pitikin mennä Skyrimin DLC:t ostamaan kesäalesta. Oblivioninkin Anniversary editionkin löytyy koskemattomana, mutta kaipa näin siisti bundle on pakkohankinta. Mass Effectien vastaavaa odotellessa (tuskin tulee).

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Pakko-ostos. Piste. Totta kai pelisarjan fanina kaikki löytyy Morrowindista eteenpäin, mutta Skyrimin DLC:stä kun löytyy vielä pelaamatonta ja kaksi ensimmäistä eivät löydy hyllystä niin onhan se vaikea kieltäytyä. Keräilyarvokin näyttäisi olevan kohdillaan, ja otan tuollaisen kyllä aina mieluummin kuin Morrowindin hirveän GOTY-kotelon... Ne jotka ovat sellaisen ostaneet, I feel for you.

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Huhhuh. Tuossa on kyllä sisältöä melkoinen määrä.

Oblivionia ja Morrowindia tuli pelattua aikoinaan aika paljon. Skyrimiin ei ole jaksanut koskea.

Käyttäjän sohvalampooy kuva
sohvalampooy

Harmi vaan ettei tule konsoleille...

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Tämän voisi laittaa harkintaan...