The Elder Scrolls: Legends saapuu haastamaan Hearthstonen / Uutiset / pelaaja.fi

The Elder Scrolls: Legends saapuu haastamaan Hearthstonen

15.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Bethesda on seuraava pelitalo, joka on yrittämässä onneaan virtuaalisten korttipelien markkinoilla. Osana E3-lehdistötilaisuuttaan yhtiö julkisti The Elder Scrolls: Legendsin, jonka se on tuomassa vielä kuluvan vuoden aikana niin pc:lle kuin iPadeillekin.

The Elder Scrolls: Legends tulee olemaan ilmaispeli, mutta juuri siihen siitä saadut yksityiskohdat sitten loppuvatkin. Sentään fiilistä luodakseen Bethesda julkaisi toki oheisen trailerin, joka oletettavasti antaa hieman esimakua ainakin pelin taiteellisesta tyylistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Olipas trailerikin tehty ihan Hearthstonen tyyliin! Ihan mielenkiintoista olisi ollut nähdä edes vähän enemmän tietoa tästäkin pelistä. Kyllä tämän pitäisi tarjota jotain hyvin omalaatuista, että pääsisi tunkeutumaan Hearthstonen reviirille, ja vaikeaa se joka tapauksessa tulee olemaan. Vaikkei pelistä paljon paljastettukaan, niin tämä oli silti Bethesdan tilaisuuden kiinnostavimpia uutuuksia. Doom ei kiinnosta pätkääkään, eikä kyllä Fallout 4:stakaan tule todennäköisesti ostettua. Dishonored 2 näytti kyllä traikun perusteella juuri sellaiselta, jota oli odottanutkin, joten eiköhän sitä jäädä kuitenkin kieli pitkällä odottelemaan :)