Hahmonkehitys on monen roolipelin avainelementtejä, eikä The Elder Scrolls Onlinekaan ole unohtanut tasojen keruuta. Julkaisija Bethesda on julkaissut massiivimoninpelistään nyt tuoreen videon, jossa pelisuunnittelija Nick Konkle selittää aste asteelta, miten hahmot kehittyvätkään Tamrielin uusimman inkarnaation sisuksissa.

Luonnollisesti lupauksena on, että pelaajat saisivat The Elder Scrolls Onlinessa kosolti vaihtoehtoja tuunata hahmojaan. Seikkailijan taitoihin vaikuttavat tietysti jo tämän rotu ja hahmoluokka, mutta tämän ohella pisteitä päästään iskemään niin useisiin kykyihin kuin ominaisuuksiinkin, joiden jaottelun myötä sankarin pelityylin pitäisi hahmottua.

Kykyjä saadaan niin alun valintojen perusteella että myös esimerkiksi käytetyistä varusteista ja killoista, joihin pelaaja voi liittyä.

Kehitteillä The Elder Scrolls Online on tällä hetkellä ZeniMax Online Studiosilla. Peli on tarkoitus tuoda niin Windowsille, OS X:lle, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin ensi vuoden puolella.

Lisää luettavaa