The Elder Scrolls V: Skyrim päivättiin Switchille, Doom ja Wolfenstein II myös tulossa (päivitetty)

Skyrimin Switch-versiolla on viimein julkaisupäivä. Hieman yllättäen Nintendo on samalla vahvistanut, että myös Doom ja Wolfenstein II tuodaan alustalle.

14.9.2017 11:10

Pitkän kiusoittelun jälkeen The Elder Scrolls V: Skyrimin Nintendo Switch -versio on saanut julkaisupäivän. Vapaaehtoisella liikkeentunnistuksella ja muutamilla Nintendo-aiheisilla esineillä varustettu fantasiaseikkailuklassikko saadaan Eurooppaan 17. marraskuuta

Skyrim ei ole myöskään enää peli, jonka Bethesdan tiedetään tuovan Switchille. Vielä myöhemmin tänä vuonna konsolilla tuodaan nimittäin sille sovitettu versio Doomista. Ensi vuoden puolella vuorostaan Wolfenstein II: The New Colossus saa sekin loistaa Switchilla.

Doomin Switch-versiosta annettujen ensitietojen perusteella tulossa on periaatteessa sama peli, joka on nähty jo pc:llä, Xbox Onella ja PlayStation 4:llä. Merkittävin ero sen muihin versioihin löytyneekin Switch-räiskeen teknisestä puolesta.

Päivitys kello 14:00: Engadget-sivuston saamien tietojen mukaan Switchin Doom on muuten sama peli kuin muilla alustoilla, mitä nyt SnapMap-ominaisuutta siitä ei löydy. Fyysisesti peliä jaetaan niin, että sen yksinpeli löytyy valmiiksi pelikortilta, kun taas moninpeli täytyy ladata veloituksetta erikseen.

Lisää luettavaa