The Elder Scrolls V: Skyrim palaa remasteroituna, Fallout Shelter suuntaa pc:lle

Skyrim saa kuin saakin vielä ehostetun version nykylaitteilla. Samalal Fallout 4:n ja Fallout Shelterin tulevaisuus on myös valottunut.

13.6.2016 02:46

Noin viiden vuoden takainen roolipelijätti The Elder Scrolls V: Skyrim on palaamassa remasteroidussa kuosissa. E3-lehdistötilaisuudessaan julkaisija Bethesda paljasti Skyrim Special Editionin, joka on tekemässä tuloaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onella kuin pc:llekin 28. lokakuuta.

Skyrimin uuden version on tarkoitus näyttää tietenkin paremmalta kuin koskaan ennen, minkä ohella se on varustettu kaikella peliin aikoinaan luodulla lisäsisällöllä. Uusi Skyrim tukee tällä kertaa modeja myös konsoleilla asti.

Näytteen Special Editionista saa oheisella videolla.

Oheisesta videosta näytille saadaan myös Fallout 4:n kolme viimeistä lisäosaa. Nämä ovat pelin rakentelumahdollisuuksia monipuolistava Contraptions Workshop, oman suojaholvin luomisen mahdollistava Vault-Tec Workshop sekä jälleen yksi suurempi seikkailukokemus Nuka World.

Video vahvistaa mobiililaitteilla menestystä nauttineen Fallout Shelter -simulaattorin tulevan vielä myös pc:lle. Käsiksi uuteen Shelterin versioon päästään heinäkuussa. Tuolloin peli saa myös uuden tehtäväjärjestelmän.

Lisää luettavaa