The Evil Within kutsuu pc-pelaajia puoleensa tuhdilla demolla, ilmaisella pelillä / Uutiset / pelaaja.fi

The Evil Within kutsuu pc-pelaajia puoleensa tuhdilla demolla, ilmaisella pelillä

1.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Shinji Mikamin lokakuussa julkaisusta The Evil Within -kauhupelistä on saapunut saataville demo Steamiin. Pc-pelaajille tarjottu makupala ei ole myöskään sisällöllisesti mikään erityisen ujo tapaus, sillä demo antaa mahdollisuuden pelata läpi kolme pelin ensimmäistä lukua.

Julkaisija Bethesda lisäksi lupaa, että demo on tehty säilömään tallennukset, jotka siinä on luotu. Mikäli The Evil Withinin innostuu Steamista pc:lle siis ostamaan, pääsee seikkailua jatkamaan siitä, mihin demoa pelatessaan jäi.

Lokakuun päättymisen kunniaksi Bethesda tarjoilee kirjoitushetkellä myös The Evil Withinin Steam-asiakkaille ilmaista kopiota Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earthista. Mikäli pelin on siis jo ostanut palvelusta tai sen on lähiaikoina hankkimassa, pitäisi Call of Cthulhun tupsahtaa automaattisesti osaksi Steam-tilisi pelikirjastoa.

Osuvasti hiljattain The Evil Within sai pc:llä myös tuoreen päivityksen. Päivitys lisäsi pelin valikoihin mahdollisuuden sekä nostaa seikkailun ruudunpäivitystä 60 ruudun sekuntivauhtiin että myös poistaa käytöstä peliruutua tavanomaisesti piirittävät mustat palkat. Tämä siis, mikäli koneessa vain vääntö riittää.

Steamia voi olla muutenkin nyt hyvä pitää silmällä, sillä maanantaihin asti siellä on käynnissä Halloween-ale.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

No eipä ollu mikää ihme et oli 8.9Gt kokonen :D

No enpä jaksanu pelata kuin noin puoltoista chapteria.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Frame rate nostettiin asianmukaisempaan 60:neen ja letterboxaus poistettiin. Jossain tultiin järkiin ilmeisesti. Vois imasta tuon demon, eri asia uskaltaako pelata ja etteikö paskat pamahda housuun.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Pistimpä demon lataukseen.
8,9 GB ladattavaa.

E: Puolentoista chapterin jälkeen totean, että 1,5 GB VRAM:mia riittää maksimi asetuksille (FXAA) 1080p. Ihan pelattava oli tehdasylikellotetun GTX660 kanssa, mutta ei tuolla saanut tasaista 30 fps:ssää.

Käyttäjän TheStuf kuva
TheStuf

En tykännyt kyllä yhtään graafisesta tyylistä. Peli on myöskin ihan päin helvettiä optimoitu, kun ei millään asetuksilla päässyt sinne kuuteenkytä. Näyttiksenä 770.

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Asetukset täysillä R9 280X keskimääräinen fps 47. Eli ihan pelattava.

Nostoja