The Expendables 3 lähestyy, valmistaudu ilmaisella The Expendabros -pelillä / Uutiset / pelaaja.fi

The Expendables 3 lähestyy, valmistaudu ilmaisella The Expendabros -pelillä

6.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Toimintaelokuva The Expendables 3:n ensi-ilta niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin lähestyy. Nyt onkin tietysti siis mitä mainioin hetki kaikenlaisille promootioille, minkä ovat huomanneet sekä elokuvantekijät että myös pelijulkaisija Devolver Digital.

Aina joulukuun loppuun asti Devolver Digital jakelee Steamissa nyt ilmaiseksi pienpeliä nimeltä The Expendabros. Peli on eräänlainen kepeä muunnosversio Devolverin ja Free Lives -studion parhaillaan Early Access -muodossa saatavilla olevasta Broforce-pelistä, joka The Expendabrosissa on laitettu vilisemään The Expendablesin inspiroimia hahmoja.

Idea Broforcen ja The Expendablesin yhdistämisestä käy varsin hyvin järkeen, sillä Broforcea on tähän asti nimenomaan markkinoitu tribuuttina vanhoille kunnon toimintaelokuville. Pelissä ohjaamaan on päästy muun muassa sellaisia sankareita kuin Brobocop, Brominator, Snake Broskin ja Rambro.

Lähde: Devolver Digital

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GamingPummi_98 kuva
GamingPummi_98

Voisin alkaa imitoimaan tuollaisia ääniä peleihin :D

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Pelattuani pelin läpi, tulin tulokseen että kyseessä on erinomainen "lisenssipeli" ja että pelintekijät voisivat ottaa paljon mallia, ei pelkästään tämän pelin tavasta mainostaa elokuvaa, vaan myös kuinka laadukkaasti ja silti edullisesti se on tehty, ollen silti viihdyttävä. Voisin jopa maksaa pari euroa että saisi nämä hahmot Broforceen lisähahmoina.