The Fast & The Furious peliksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Fast & The Furious peliksi

14.06.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
8

Electronic Arts ja Namco julkaisevat yhteistyössä The Fast & The Furious -elokuvaan perustuvan pelin. Tokyo Driftiksi ristityssä autopelissä kaahaillaan Tokion alamaailman vaikuttajia vastaan intensiivisissä katukisoissa.

Pelistudio Eutechnyxin kehittämä tekele tulee ratsastamaan pitkälti suoraan elokuvasta lainatuilla kamerakulmilla ja materiaaleilla. Tekijät lupaavat pelin olevan helposti lähestyttävä, mutta silti haasteita tarjoava. Tämän mahdollistaa niin kutsuttu kuminauhatekoäly, joka reagoi pelaajan edesottamuksiin jatkuvasti.

FASTFps2SCRN03.jpg

Yksinpelin ohella moninpeliä voi pelata maksimissaan neljän pelaajan voimin. PlayStation 2:lla jaetulla ruudulla voi pelata kaksi käyttäjää. Autenttisen olemuksensa lisäksi pelin lupaillaan sisältävän todella monipuoliset tuunausmahdollisuudet, joten odotukset ovat korkealla. The Fast & The Furious: Tokyo Drift julkaistaan loppukesästä PlayStation 2:lle ja PSP:lle.

FASTFps2SCRN05.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän tombbi kuva
tombbi

Muutama kuva samaisesta pelistä...
http://www.konsolifin.net/uutinen.php?site=ps2&id=2652

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Kuulostaa aika pitkälti Need For Speed Undergroundilta (joka muutenkin oli ottanut mallia Fast And The Furious:lta (1 ja 2), saa nähdä miten tuo kuminauhatekoäly on toteutettu. Toisaalta pelkästään nimen avulla peli myy useita tuhansia.

Onnistuu jos: Tarjoaa jotain uutta kuin se mitä Need For Speed UG:ssa on nähty
Floppaa jos: Peli paljastuu vain klooniksi jo edellämainitusta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse en vaivaudu peliä ostamaan koska on NFS -pelejä jo tullut pelattua ihan riittävästi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eiiih yhdellä sanalla kuvattuna...kämästä! Eiköhän nää nyt sais jo riittää, okohan tossa pelissäkin 100 vaihteen laatikko ja huikean upeat tarrat autojen kyljessä kun se on muka niin tuningia. Pelle leffat, pelle peli!

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Kuvista päätellen tulee olemaan ihan hienon näköinen peli, mutta en oikein itse ainakaan pidä tuosta ns. kuminauhatekoälystä, varsinkin jos se on toteutettu niin, että mitä tahansa tekee, niin aina voittaa tai sitten taas niin, että vaikka kuinka kovaa tahansa ajaa, niin aina on pari tyyppiä kannoilla, vaikka pari mutkaa sitten eroa oli pari kilometriä.

Saa siis nähdä kuinka hyvin tämä pelattavuus toteutetaan ja onko pelin sisältö riittävä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

wow kuulostaa hyvältä pelattavalta oonha jo läpässy nfsu pelit mut tää kuulostaa jo hieman uudemalta joten jos autojakin olis vähä enemmänku underground2

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

koska peli julkastaan

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

lisää kuvia

Nostoja