The Last of Us Part II:n näyttelijäkaarti vahvistui Westworld-kasvolla

The Last of Us Part II:n näyttelijäkaartista on saatu lisätietoja Westworldista tutun Shannon Woodwardin liityttyä mukaan joukkioon.

9.4.2017 04:00

The Last of Us Part II siintää vielä varsin kaukana tulevaisuudessa, mutta pieniä paljastuksia siitä tuntuu kuitenkin satelevan aina sillöin tällöin. Nyt viimeisimpänä pelistä on selvinnyt, että Westworld-televisiosarjasta monien tietoisuuteen noussut Shannon Woodward on liittynyt osaksi sen näyttelijäkaartia.

Woodward itse paljasti länsäolonsa omalla Twitter-tilillään, jossa tämä julkaisi kuvan itsestään liikkeenkaappauspuvussa yhdessä pelin ohjaajan Neil Druckmannin kanssa. Druckmann myöhemmin itse myös vastasi twiittiin Westworldista tuttua ”Doesn’t look like anything to me” -repliikkiä siteeraten.

Tiedossa ei vielä ole, minkälaisessa roolissa Woodward pelissä nähdään. Ylipäätänsä The Last of Us Part II:sta tiedetään vielä vähän, sillä sen kehityksen pitäisi olla vielä kohtalaisen varhaisessa vaiheessa. Tarkoituksena sen olisi kuitenkin tarjota jatkoa ensimmäisen pelin tarinalle seuraten tällä kertaa ensisijaisesti 19-vuotiasta Ellieta.

Lähde: Neil Druckmann (Twitter)

Lisää luettavaa