The Last of Us -taiteilija vaihtoi tuhmat koirat jättimäisiin varpusiin / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us -taiteilija vaihtoi tuhmat koirat jättimäisiin varpusiin

21.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

The Last of Usin johtavana taiteilijana toiminut Nate Wells on jättänyt Naughty Dogin. Nykyisellään kehittäjä vaikuttaa The Unfinished Swanin työstäneellä Giant Sparrow'lla, jossa Wells on hiljattain julkaistun Twitter-viestinsä perusteella työskennellyt jo huhtikuun alusta alkaen.

Wells ehti vaikuttaa Naughty Dogilla aina vuodesta 2012 alkaen. Sitä ennen hän vietti varsin vaikuttavat 13 vuotta Irrational Gamesilla ja ehti näin ollen työskentelemään aina myös BioShock Infiniten parissa pelin taidepuolen ohjaajana.

Wellsin lähtö näyttää osuneen Naughty Dogilla käynnissä olevan isomman vaihtokauden kohdalle. Aiemmin myös Uncharted-vetäjät Amy Hennig ja Justin Richmond päätyivät myös vaihtamaan maisemia.

Tällä hetkellä Giant Sparrow'n tiedetään työstävän ainakin projektia nimeltä Edith Finch, joka on näillä näkymin toinen kolmesta pelistä, jonka suhteen yhtiö on tehnyt julkaisusopimuksen Sonyn kanssa. Pelistä ei tiedetä vielä juuri muuta kuin että se ei ole jatko-osa The Unfinished Swanille, vaikka joitain etäisiä yhtälaisyyksiä voi pelien välillä näkyäkin.

Lähde: Nate Wells (Twitter), Gamasutra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja