Naughty Dog vahvisti hiljattain uudemman kerran, että The Last of Us pitää sisällään moninpelin. Kuten aikoinaan Unchartedinkin kohdalla, on pelitalo joutunut tämän johdosta jälleen vakuuttelemaan pelaajille, ettei kyseessä ole hätäinen lisä, joka vahingoittaisi yksinpelikokemusta.

– Emme lähesty yhdenkään pelimme moninpelipuolta niin, että se liimattaisiin vain päälle. Meillä on myös aina erilliset tiimit työskentelemässä eri osa-alueiden parissa, jotta pystymme pitämään sekä yksin- että moninpelin omien vaatimustemme tasolla, Naughty Dogin yhteisövastaava Arne Meyer summasi PlayStation Blogissa.

– Jos kokisimme, että se tuntuisi päälle liimatulta, emme lisäisi sitä. Haluamme pelikokemustemme edustavan korkeinta mahdollista laatua ja työskentelemme kovasti voidaksemme saavuttaa kyseisen lopputuloksen.

Meyer myös vakuuttelee, ettei moninpeli ole millään tavalla syönyt edes yksinpelin resursseja. Vaikka peliä kehittävä joukko jakautuukiin useampaan tiimiin, on heillä aina saatavilla juuri ne asiat, jota he tarvitsevat saadakseen tehtävänsä hoidettua suunnittelemallaan tavalla.

The Last of Us nähdään PlayStation 3:lla toukokuun 7. päivä. Sen moninpelipuolesta tiedetään toistaiseksi lähinnä, että se pitää sisällään mahdollisuuden muokata omaa hahmoaan.

Lähde: PlaySattion Blog, Eurogamer

Lisää luettavaa