Naughty Dog: The Last of Usin moninpeli ei löyhkää liimalta / Uutiset / pelaaja.fi

Naughty Dog: The Last of Usin moninpeli ei löyhkää liimalta

11.12.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Naughty Dog vahvisti hiljattain uudemman kerran, että The Last of Us pitää sisällään moninpelin. Kuten aikoinaan Unchartedinkin kohdalla, on pelitalo joutunut tämän johdosta jälleen vakuuttelemaan pelaajille, ettei kyseessä ole hätäinen lisä, joka vahingoittaisi yksinpelikokemusta.

– Emme lähesty yhdenkään pelimme moninpelipuolta niin, että se liimattaisiin vain päälle. Meillä on myös aina erilliset tiimit työskentelemässä eri osa-alueiden parissa, jotta pystymme pitämään sekä yksin- että moninpelin omien vaatimustemme tasolla, Naughty Dogin yhteisövastaava Arne Meyer summasi PlayStation Blogissa.

– Jos kokisimme, että se tuntuisi päälle liimatulta, emme lisäisi sitä. Haluamme pelikokemustemme edustavan korkeinta mahdollista laatua ja työskentelemme kovasti voidaksemme saavuttaa kyseisen lopputuloksen.

Meyer myös vakuuttelee, ettei moninpeli ole millään tavalla syönyt edes yksinpelin resursseja. Vaikka peliä kehittävä joukko jakautuukiin useampaan tiimiin, on heillä aina saatavilla juuri ne asiat, jota he tarvitsevat saadakseen tehtävänsä hoidettua suunnittelemallaan tavalla.

The Last of Us nähdään PlayStation 3:lla toukokuun 7. päivä. Sen moninpelipuolesta tiedetään toistaiseksi lähinnä, että se pitää sisällään mahdollisuuden muokata omaa hahmoaan.

Lähde: PlaySattion Blog, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän VivaEmptiness kuva
VivaEmptiness

Näin juuri ! Odotukset nousee jokaisen uutisen myötä hitusen korkeammalle.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Uskonkin ettei se yksinpeliä vahingoita mutta kysymys kuuluu onko se moninpeli IHAN välttämätön tehdä? Kyllä minusta löyhkää tässä liima ja todella vahvasti vaikka miten on eri tiimit kaikkea tekemässä.

Ei siis tippaakaan kiinnostusta peliin btw.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Oisin kyllä arvostanut paljon enemmän sitä, että olisivat jättäneet vaan moninpelin lisäämättä. Oli sitten kuinka hyvä moninpeli kyseessä, niin pitääkö se nykyään joka pelissä olla? Kunnollinen co-op-mode onkin sitten paljon parempi asia.

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe
Lainaus käyttäjältä erakko

kysymys kuuluu onko se moninpeli IHAN välttämätön tehdä?

Itse jäin aika pahasti kiinni Ucharted 3:n moninpeliin ja jopa maksoin DLC-paketeista 25 euroa etukäteen "kausikortin" muosdossa. Nyttemmin en ole koko U3:een aktiivisemmin koskenut, mutta mikromaksut ja kaikki sieltä löytyvät ja pelaajiakin tuntuu olevan linjoilla, joten rahulia tuo varmaan kerää edelleen. En näe itse mitään syytä, miksei The Last of Us voisi tehdä samaa.

Jos nyt palataan ajassa taaksepäin Max Payne 3:n julkaisuun, niin en käsittänyt, miten siihen peliin muka sopisi moninpeli. Myöhemmin kuitenkin se on ollut aika isostikin esillä (mutta vain niiden huijareiden ja vankilaservujen takia...). The Last of Usista olen kuitenkin sitä mieltä, että coop on saatava. Edes netin yli.

Käyttäjän Anthigon kuva
Anthigon

Jonppe aika pitkälti jo sanoikin. Monet kehittäjät ovat jo niin monesti todistaneet, että jopa paatuneimpinkiin yksinpeleihin saadaan moninpeli yksinpelin kärsimättä, että luulisi tämän olevan mahdotonta kusta Last of Usin kohdalla. Turha huolehtia. Kyseessä on kuitenkin peli johon coop -tyyppinen toiminta sopisi kuin nyrkki silmään.

Käyttäjän Vkmies kuva
Vkmies

Toivotaan että äijä sepittää totta. Jotenkin tuntuu ettei LoU:n fiilis ja maailma oikein toimisi moninpelinä. Ehkä. Itse en ainakaan näe esim. 2 pelaajan Co-Oppia kauhean houkuttelevaksi, ellei kyseessä ole täysin oma kampanjansa.
Toisessa ääripäässä onkin sitten competetive multiplayer, joka sekään ei kuulosta kauhean LoU:lta. Se nähdään kun peli julkaistaan, mutta hopes are high.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes
Lainaus

Meyer myös vakuuttelee, ettei moninpeli ole millään tavalla syönyt edes yksinpelin resursseja. Vaikka peliä kehittävä joukko jakautuukiin useampaan tiimiin, on heillä aina saatavilla juuri ne asiat, jota he tarvitsevat saadakseen tehtävänsä hoidettua suunnittelemallaan tavalla.

Jaahas. No minä puolestani täytän suola säkkini suuta myöten täyteen ja jatkan matkaani. Mitä moninpeliin tulee, niin en oikein näe kilpailullista moninpeliä ja co-oppikin tuntuisi enemmän split-screeniltä.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Cooppi vois olla mielenkiintonen lisä mutta tuo uncharted tyyppinen multiplaijeri ei kyl kiinnosta, mutta iha yksinpelin takia tulee varmasti hankittua joten kaikki muu vaan boonusta:)

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Mikä siinä onkin että nykyään jokaiseen peliin pitää tunkea se multiplayeri mutta cooppi löytyy äärimmäisen harvasta pelistä. Ja jos se on, se on paskasti toteutettu*
(*kts: ACIII:n wolf pack)

Nostoja