The Legend of Korra kosiskelee Bayonettan ja Metal Gear Risingin ystäviä / Uutiset / pelaaja.fi

The Legend of Korra kosiskelee Bayonettan ja Metal Gear Risingin ystäviä

2.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Kehuttuun animaatiosarjaan pohjautuva toimintapeli The Legend of Korra voi hyvinkin olla tuotos, joka uppoaa muihinkin kuin vain lähdemateriaalin ystäville. Julkaisija Activision on julkaissut peliin liittyen lyhyen kulissien taakse kurkistavan videon, jonka perimmäinen tarkoitus vaikuttaisi ennen kaikkea olevan Platinum Games -fanien vakuuttaminen pelin laadusta.

Videolla Activision-tuottaja Robert Conkey ja Platinum Gamesin Atsushi Kurooka kertovat, kuinka projekti päätyi Platinum Gamesin käsiin, koska The Legend of Korralle tyypillisen toiminnan luominen tuntui olevan juurikin Bayonettasta ja Metal Gear Risingista tutun studion erikoisalaa. Nimenomaan Platinum-faneille Kurooka lisäksi huomauttaa, että peli on varustettu vaikeustasovaihtoehdolla, joka on juurikin suunnattu toimintapelikonkareille.

Myös pelin lopputaistelun pitäisi olla tyypillistä Platinum-jälkeä.

The Legend of Korra julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle lokakuun 22. päivä. Peliä jaetaan vain latausmuodossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Eli loppubossi on joku aivan järjettömän kokoinen Aangin henki, jota vastaan taistellaankin sitten 40min?
En tiedä, jotenkin ei peli säväytä. Avatar kyllä (Korra ei), mutta jokin tuossa mättää. Kaipa tuota Avatarin fanina voisi kokeilla jos halvalla irtoaa.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Platinium Gamesin sekä The Legend of Korran suurena fanina peii vaikuttaa todella mielenkiinoiselta. Näyttää siltä että, itse sarjassa yleensä näyttävästi tehty bendaaminen on saatu hyvin siirrettyä peliin. Toiminta on "Korramaista" ja oletan että koska tekijän Platinium Games, niin ohjattavuus on myös todella sulavaa. Mielenkiinnolla jään seuramaan kyseistä projektia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Hyvin jännä ettei peliä ole Wii U:lle tulossa; konsolille jota pidetään lasten laitteena ja jolle on tulossa eksklusiivisena platinumin isoin nimike.
Peli kuitenkin siis ainakin näyttäisi sopivan nuorista aikuisille, sarjaa en ole katsonut mutta nähden tappelun että onko se animea uskoisin olevan myös nuorten aikuisten ja aikuisten suosiossa ja platinumin pelit tuntuvat aina skaalautuvan hyvin jokaisen pelaajan tasolle. Ei myöskään graafisen ilmeen puolesta näytä vaativan tehoja ja kuitenkin julkaistaan myös PS3 ja 360.

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

...oletan että koska tekijän Platinium Games, niin ohjattavuus on myös todella sulavaa. Mielenkiinnolla jään seuramaan kyseistä projektia.

Minkäköhän takia Nintendon ja Platinumin peleissä ohjattavuus on aina kondiksessa, ihan kuin keskittyisivät enemmän siihen peliin kuin silmäkarkkiin? :P

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Alkuperäiseen Avatar-sarjaan pohjanneet videopelit olivat sellaisia kovan luokan pökäleitä, että oksat pois. Platinum Gamesin ei tarvitse täten edes paljoa panostaa tähän päästäkseen niiden yläpuolelle. Ja vaikka lopputulos olisikin ainoastaan keskiverto peli (joka lisenssipelien maailmassa tarkoittaa tavallista parempaa suoritusta), niin voisihan tuon ostaa kympin hintalapulla.

Korra ei sarjana vedä vertoja - ei todellakaan - Aangin saagalle, mutta olisihan se toki mukavaa saada edes yksi kunnon Avatar-peli maailmaan, vaikka sitten siitä huomattavasti huonommasta jatkosarjasta.

Nostoja