The Legend of Legacy saapuu lihottamaan Euroopan JRPG-tarjontaa / Uutiset / pelaaja.fi

The Legend of Legacy saapuu lihottamaan Euroopan JRPG-tarjontaa

30.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Hämmästyttävällä luovuudella nimetty japanilainen 3DS-roolipeli The Legend of Legacy on saapumassa Eurooppaan. Monien vastaavien pelien tapaan sen on tuomassa täkäläisille markkinoille NIS America, jonka tavoitteena on saada peli kauppoihin sekä fyysisessä että ladattavassa muodossa ensi vuoden alussa.

Eurooppaan saatava versio The Legend of Legacysta perustuu sen syksyllä julkaistavaan amerikkalaiseen versioon. Tulossa on siis muuten kyllä sama peli kuin mikä julkaistiin Japanissa jo tammikuussa, mitä nyt pelaajapalautteen myötä sen pelattavuutta on hieman pyritty hiomaan paremmaksi.

The Legend of Legacyn takaa löytyy peliyhtiö Furyu, jonka riveissä sitä on ollut kehittämässä joukko Square Enixin suunnalta tuttuja työntekijöitä. Joukkoon mahtuu muun muassa kuvittaja Tomomi Kobayashi (SaGa-sarja), suunnittelija Kyoji Koizumi (SaGa), säveltäjä Masashi Hamauzu (Unlimited Saga, Final Fantasy XIII) ja käsikirjoittaja Masato Kato (Chrono Trigger, Chrono Cross, Final Fantasy VII)

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ai niin, mullahan on 3DS:skin nykyisin. Eihän tota taho muistaa, koska Playstation pelit vie. Ei vain malttanut olla ostamatta puoli vuotta sitten tota Majoras Mask Editionia, koska niin herkku. No eiköhän kone aja hintansa takaisin ajan saatossa.

Aikoinaan eräs pieni lapsi sanoi Tomb Raider (PS1) -peliä TYTTÖPELIKSI. Oli niin pieni ettei päässyt juuri alkua pidemmälle. Tosta pelistä hän olisi voinut sanoa: Taas yks peli missä LAPPET TAITTELEE.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Mielikuvitus on totta vie lentänyt peliä nimetessä. Jos luvassa on jotain muuta kuin geneeristä geneerisempää huttua, niin yllätyn, mutta ainakin trailerin perusteella minulla ei ole syytä yllätykseen. No, kaipa minä silti tämän hommaan, 3DS:n roolipelivalikoima on loppujen lopuksi aika köyhä. Näin Shin Megami Tensei IV:n (joka on muuten 3DS:n kenties paras peli) muut roolipelit tuntuvat tosin laimeilta.

Nostoja