The Legend of Zelda: Breath of the Wild tekee historiaa – tulossa lisäsisältöä ja kausikortti

The Legend of Zelda: Breath of the Wild saa tämän vuoden aikana vielä lisäsisältöä, jota varten Nintendo on myymässä ihan kausikorttia.

14.2.2017 14:01

Maaliskuussa saapuva uusi Zelda-peli Breath of the Wild on saamassa oman kausikorttinsa. Heti seikkailun julkaisussa haltuunsa voi ostaa noin 20 euron hintaisen kausikortin, joka tarjoaa myöhempänä ajankohtana pääsyn kahteen erilaiseen laajennukseen.

Ensimmäinen laajennus on saapumassa kesällä ja se keskittyy lisähaasteen tarjoamiseen. Mukanaan se tuo peliin nimittäin uuden vaikeustason sekä haastekeskeisen Cave of Trials -osuuden. Myös jonkinlainen pelin karttaa koskeva tuore ominaisuus on sekin ujuttautumassa mukaan.

Laajennuksista toinen saapuu loppuvuodesta tarjoten koettavaksi jonkinlaisen uuden tarinan. Myös uusi luolasto ja jonkinlainen lisähaasteiden määrä kuuluu osaksi kokonaisuutta.

Yksittäisiä hintoja Breath of the Wildin laajennuksille ei ole vielä vahvistettu.

Jo heti uuden pelin julkaisussa kausikortin ostajat voivat odottaa löytävänsä kolme ylimääräistä aarrearkkua pelin maailmasta. Yksi näistä sisältää Nintendo Switch -brändätyn paidan ja kaksi muuta muita yleishyödyllisiä varusteita.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Zelda-sarjan pääosa on saamassa siihen erikseen myytävää lisäsisältöä. Käsiksi itse pääpeliin päästään Wii U:lla ja Switchilla 3. maaliskuuta.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa