The Legend of Zelda: Breath of the Wild tekee historiaa – tulossa lisäsisältöä ja kausikortti / Uutiset / pelaaja.fi

The Legend of Zelda: Breath of the Wild tekee historiaa – tulossa lisäsisältöä ja kausikortti

14.02.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Maaliskuussa saapuva uusi Zelda-peli Breath of the Wild on saamassa oman kausikorttinsa. Heti seikkailun julkaisussa haltuunsa voi ostaa noin 20 euron hintaisen kausikortin, joka tarjoaa myöhempänä ajankohtana pääsyn kahteen erilaiseen laajennukseen.

Ensimmäinen laajennus on saapumassa kesällä ja se keskittyy lisähaasteen tarjoamiseen. Mukanaan se tuo peliin nimittäin uuden vaikeustason sekä haastekeskeisen Cave of Trials -osuuden. Myös jonkinlainen pelin karttaa koskeva tuore ominaisuus on sekin ujuttautumassa mukaan.

Laajennuksista toinen saapuu loppuvuodesta tarjoten koettavaksi jonkinlaisen uuden tarinan. Myös uusi luolasto ja jonkinlainen lisähaasteiden määrä kuuluu osaksi kokonaisuutta.

Yksittäisiä hintoja Breath of the Wildin laajennuksille ei ole vielä vahvistettu.

Jo heti uuden pelin julkaisussa kausikortin ostajat voivat odottaa löytävänsä kolme ylimääräistä aarrearkkua pelin maailmasta. Yksi näistä sisältää Nintendo Switch -brändätyn paidan ja kaksi muuta muita yleishyödyllisiä varusteita.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Zelda-sarjan pääosa on saamassa siihen erikseen myytävää lisäsisältöä. Käsiksi itse pääpeliin päästään Wii U:lla ja Switchilla 3. maaliskuuta.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Selvä! Eli peli kannattaa hankkia aikaisintaan jouluna. Eipä siinä. Ei minulla kiire ole tämän pariin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No, ihmisethän ovat usein toivoneet Nintendon tulevan nykyaikaan: maksullinen nettipelaus, kausikortit ja DLC:t peleissä. Hyvällä mallilla alkaa olemaan.

Ennen uutisen lukemista oli ensimmäinen ajatus suunnilleen "no, Nintendo tarjonnee jotain yhtä hyvää laatua kuin vaikkapa Witcher 3:n lisäosat" mutta kun tuosta sisällöstä lukee, niin aika järkyttävä pettymys. Vaikeustaso ja haasteita? Kartta-ominaisuus? Lisää haasteita ja jopa uusi tarina + luolasto?

Ei noista tietenkään voi tietää kuinka mukavaa settiä lopulta ovat mutta tästä uutisesta kun vain tekstimuodossa lukee niin ei kyllä vaikuta rahanarvoiselta. Toisaalta ei 20 euroa paha hinta ole kun yleensä kausipassit on sitä 30-60 euroa. Tässäkin muuten Witcher 3 loistava esimerkki: oliko se passi sen 30 euroa ja sillä sai aivan järkyttävän loistavaa ja tunteja tarjoavaa viihdettä! Molemmista lisäreistä enemmän kuin keskivertopelistä!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

ROFLMAO! Nintendo tekee kaikki asiat mikä on perseestä muilla konsoleilla, mutta ei niitä asioita mitä todellakin pitäisi.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tämä jää kenties viimeiseksi Zeldaksi, mitä tulen koskaan pelaamaan. Tai ehkä seuraavan hankin PS5:lle. The end is nigh!

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

nintendo pelaa aika hyvin siihen nähden että laitetaan ensimmäiseksi peliksi zelda, et konsoli menee kuumille kiville. ja tämä on aika harvinaista missä vaan konsolissa. ja siitä ei tarvii kiistellä että zelda on nintendon ykkös peli.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Taas kauhea huuto ennenkuin edes tiedetään mikä on lopullinen sisältö!Tai tiedetään että joulun alla pääsee uuden tarinan ja temppelin kimppuun juuri ennen Mario Odysseyta :) Miettikäähän ihan rauhassa jos paketin laatu on samaa kuin Mario kart 8 DLC niinkuin Nintendolta saattaa odottaa niin ei mene rahat hukkaan! Eiköhän tuo pääpeli ole jo mestarillista tasoa. Kuka haluaa ostaa niin se maksakoon tämä DLC paketti on pois itse pääpelistä. Voi kiesus. Ei Mario Kart 8 sai DLC paketin. Nyt Nintendo menee konkkaan ja rahastaa. Jos sisältö on hyvää niin voin tuosta maksaa 20 euroa. Aikaa menee varmasti kun koluaa pelin läpi huima määrä tunteja ja sitten saa vielä kesällä ja joulun alla lisä pelattavaaTulihan Ocariinastakin aikoinaan Master Quest versio jota Japanissa erikseen myytiin jos en väärin muista. Minkä takia peli Wili kannattaa hankkia vasta jouluna? Ei kai tämä lisä paketti ole pääpelistä mitenkään pois?!

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Huikeaa! Seuraavaksi Marioon DLC:tä. Tai no, olihan Super Luigi U ladattavaa sisältöä. Näin sitä siis viimeinen suuri mammutti tuli nykyaikaan. Laatua sopii kuitenkin odottaa, Nintendon tietäen.