The Legend of Zelda: Wind Waker palaa lokakuussa – tältä näyttää HD-versio / Uutiset / pelaaja.fi

The Legend of Zelda: Wind Waker palaa lokakuussa – tältä näyttää HD-versio

11.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Gamecuben peliparhaimmistoon lukeutuva The Legends of Zelda: Wind Waker on pelattavissa teräväpiirtona Wii U:lla lokakuussa. Nintendon Direct-lähetyksessä tehdyn ilmoituksen ohella julkisuuteen tuotiin samalla, että uusioversio mahdollistaa pullopostin lähettelyn kavereille pelin sisällä.

Uusi trailerikin toki julkaistiin, minkä myötä varsinkin pelin ulkoasusta saadaan jälleen parempi käsitys. Videon on kurkattavissa ohessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Tätä nostalgian määrää..

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Tämä taas todistaa sen, että peli voi olla tajuttoman kaunis ilman mildarjia pikseliä tai reaaliaikaista varjosimulaatiota.

Käyttäjän R.Gamer kuva
R.Gamer

Hienolta näyttää, ja pulloposti lisäys on kyllä aika mielenkiintoinen.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Siistihän se on kuin sika pienenä (pätee myös alkuperäiseen versioon), mutta toivottavasti myös itse pelaamisessa siistitään kulmia ja tuodaan uusia juttuja mukaan. Pullopostiominaisuus ainakin ihan hauska lisä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sekä 3DS että Wii U tekisi mieli jo näiden Zeldojen takia hommata :p

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Odotan aivan jumalattomasti!! Paras peli kautta aikojen ja vielä HD-versiona ja pieniä uudistuksiakin mukana. Kyllä tässä koko loppuvuosi menee loistavien pelien parissa. Ensin Pikmin 3, sitten WWHD ja BF4 ja jouluksi uusi Mario! Ja jos mukaan otetaan vielä 3DS:än hankinta uusien Pokemonien ja Zelda:ALBW (piti vähän aikaa miettiä tota lyhennettä) takia, niin johan lompakko kiittää =D

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Kauniilta näytti kyllä. Toivottavasti oikeasti lisäävät jotain käytännön juttuja peliin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kaunis todellakin. Purjehdusmusiikki on yksi parhaimmista hyvän mielen musiikeista ikinä. Pakko-ostos, vaikka Cubelle peli jo löytyykin.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Toivottavasti eivät muuta mitään. Joku hullu mainitsi että purjehtimisesta pitäisi mula tehdä nopeampaa, pah!

Tämäkin peli yksi niistä syistä miksi hankin WiiU:n ennen PS4 & Xbonea.

Käyttäjän sipuli kuva
sipuli

Olisivat vähän enemmän voineet nähdä vaivaa pelin ulkoasun päivittämisessä. Hienohan WW toki oli jo Gamecubella, mutta vielä hienompi olisi nykykonsoleilla jos olisivat jaksaneet edes pyöristää malleista pahimmat kulmat.

Nyt peli näyttää suunnilleen samalta kuin Dolphin -emulaattorin läpi ajettuna, eli resoluutio vain nostettu ylös ja hieman päivitetty käytettyjä shadereita nykyaikaisemmiksi. Lisäksi en ole aivan varma, sopiiko trailerissa nähty bloom -efekti tälläiseen sarjakuvamaiseen peliin.

Nostoja