The Order: 1886 läpäistiin 6 tunnissa, kehittäjä kieltäytyy kommentoimasta kestoa (Päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

The Order: 1886 läpäistiin 6 tunnissa, kehittäjä kieltäytyy kommentoimasta kestoa (Päivitetty)

17.02.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
47
The Order: 1886 läpäistiin alle kuudessa tunnissa, kehittäjä kieltäytyy kommento

Tällä viikolla saapuva PS4-yksinoikeuspeli The Order: 1886 on läpäistävissä alle kuudessa tunnissa, verkossa julkaistut pelivideot kertovat.

Ready at Dawn -studion kehittämä The Order: 1886 läpäistiin YouTube-käyttäjä PlayMeThrough'n toimesta noin viidessä ja puolessa tunnissa. Kyseisestä peliajasta noin puolet kuluivat varsinaiseen pelaamiseen, loppuosa koostui ohittamattomista välianimaatioista. Kaikkea The Order: 1886:n sisältöä ei ehditä kaluta reilun viiden tunnin aikana, vaan NeoGAF-keskustelupalstalla julkaistun viestin mukaan pelialueiden tarkemmalla tutkiskelulla tarinaan saa kulutettua lähemmäs kymmenen tuntia peliaikaa.

Kehittäjä Ready at Dawn on ilmeisesti jo tympääntynyt tiedusteluihin The Order: 1886:n pituudesta, sillä studion pomo Ru Weerasuriya on kieltäytynyt kommentoimasta pelin kestoa.

-Päivän päätteeksi emme aio kommentoida asiaa, Weerasuriya kertoi.

-Emme voi estää ihmisiä kirjoittamasta asioita. Emmekä aio oikaista joka ikistä virhettä.

The Order: 1886 julkaistaan PS4:lle perjantaina.

Päivitys: Ready at Dawn taipui sittenkin kommentoimaan tapausta. Pelisivusto DualShockersille antamassaan lausunnossa studion tekninen johtaja Andrea Pessino totesi, että studion sisäisen metriikan mukaan perusvaikeustasolla ja -etenemistahdilla The Order: 1886 on läpäisty yleensä 8-10 tunnin sisällä. Vaikealla vaikeustasolla ja pelialueet tarkemmin tutkimalla peliin läpäisyyn vuorostaan upponee noin 12 tuntia. Hän korostaa, että viiden ja puolen tunnin läpäisy saattaa olla mahdollinen ohittamalla kaiken tarinan ja harppomalla pikavauhtia eteenpäin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Auts, nämä huhut alkavat jo huolestuttaa. Vaikka nykyään aika ei tunnu enää riittävän superpitkiin eepoksiin, niin 6 tuntia on silti minulle lähtökohtaisesti liian vähän täyden hinnan pelistä. Toiset 6 tuntia vielä päälle, niin olen tyytyväinen. Kohtahan tosin arvosteluista varmasti ilmenee, oliko tämä nopea läpijuoksu vai lähempänä keskiarvoa.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ground Zeroes läpäistiin alle tunnissa, Vanquish alle neljässä. Ei iso yllätys sillä sooloräiskinnöissä viiden tunnin standardipituus on ollut jo pitkään, vaikka poikkeuksiakin toki löytyy. Olen kyllä sitä mieltä että viisi tuntia on liian vähän, mutta olen hiukan yllättynyt että pelin pituus on tullut näin vahvasti esille ottaen huomioon 5-6 tunnin pituisten pelien valtavan määrän ellei sitten ole ennakkoon hehkutettu kymmenen tunnin kestoa.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

"Kyseisestä peliajasta noin puolet kuluivat varsinaiseen pelaamiseen, loppuosa koostui ohittamattomista välianimaatioista." Hah...tämä on tätä nykyaikaa. Joo ei ole kyllä vielä tämänkään pelin myötä mitään polttavaa tarvetta hommata PS4:ää

Käyttäjän escudo kuva
escudo

Perjantaina tuo sitten selviää, jos pitää paikkansa niin viikonlopun aikaan ehtii perheellinen mieskin hakata tuon läpi. JOS on totta niin eihän se hyvältäkään kuulosta, tosin mulla yleensä pelityyli on sellainen että helposti saa kertoa kahdella tai kolmella nuo ilmoitetut peliajat.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

NeoGAF käyttäjien peliajat ajat keskimäärin 10h 40min, en olisi kovin huolissani.

En kyllä itse ole kiinnostunut pelistä, mutta kyllähän tuon kaverilta lainaa jos siltä tuntuu.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Nää jotka olevinaan noin nopeesti läpäsee ovat melko varmasti niitä jotka vaan "juoksee" pelin läpi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mitä peliä ei voi läpäistä nykyään alle kuudessa tunnissa tai tyyliin kymmenessä tunnissa? En olisi suotta huolissani. Sitten jos peli kestää viisi tuntia joista puolet on cut sceneja niin sitten kritiikki on kyllä paikallaan.

Yleisesti lyhyehköt pelit ei itseäni häiritse, koska aikaa on vähän ja pelattavaa paljon, mutta viidestä tunnista ei pysty mitenkään sitä täyttä hintaa pulittamaan. Esim. ostin Lollipop Chainsaw:n uutena 13 eurolla ja se oli noin 5-6 tuntia, ei liian pitkä kiireiseen aikatauluun ja hintakin oli sopiva.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensin ajattelin tulla kommentoimaan että kyllähän Dishonorediakin haukuttiin lyhyestä kestosta ja itse sain pelistä irti varmaan 30-40 tuntia tutkien ja useilla eri pelityylein pelaten mutta jos Orderissa tutkienkin saa vain "lähemmäs 10 tuntia" niin onhan se todellakin lyhyt kesto, erityisesti kun videota on tuosta se 3 tuntia (eli puolet kuudesta). No, ei tämä muutenkaan ole ollut omalla hype- tai muullakaan listalla, joten mikäli muuten saa hyvää vastaanottoa niin ostaa sitten kun hinta on sopivampi. Näin tulee tehtyä kyllä pitempienkin pelien suhteen ja vain ne pakkohankinnat tulee ostettua täyteen hintaan. Niitä vain ei kauheasti ole ollut mutta tämä vuosi vaikuttaisi olevan poikkeus.

Lainaus käyttäjältä Angel of Death

Ground Zeroes läpäistiin alle tunnissa--

Se ero vain tämän suhteen että ei ollut normipelin hintainen ja muutenkin oli tiedossa että ei ole varsinaisesti kokonainen peli.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Itse käynnistin pelin tänä aamuna ja tässä noin neljän tunnin pelisession jälkeen olen aika lailla pelin loppupäässä joten eipä kauhean paljon voi hattua nostaa. Peli itsessään on mitä mainiointa räimettä hyvällä juonella ja upeilla visuaaleilla mutta voi hyvää päivää jos tulevaisuudessa maksamme tällaisia summia peleistä jotka menee läpi ei vain yhdessä illassa vaan yhdessä aamupäivässä!

Käyttäjän Core kuva
Core

Ehtisin postaa tän toisaalle, mutta pistetään nyt vielä tänne kun on relevanttia:

Lainaus käyttäjältä Smiling Nik

Lainaus käyttäjältä kapa85Orderia en kyl ainakaan menisi uutena hankkimaan kun on kuulemma kestoa jotain 5 tuntia ja eipä taida paljon uudelleenpeluuarvoakaan olla. Uskot siis huhuja jotka on jo kumottu

YouTubesta löytyy koko pelin läpipeluu cutsceneineen joka oli 5½ tuntia yhteensä. Ei siinä ole mitään huhuja kumottavaksi. Läpipeluuarvo on aika paljon pelaajasta kiinni.

Mutta muistettakoon että story läpijuoksemalla on aika monessa pelissä varsin lyhyt. Itse pelasin Thiefiä joku 35 tuntia ekalla läpipeluukerralla. Toisella läpipeluulla tarvitsin vain läpipeluun eri vaikeusasteella, joten käytännössä juoksin koko pelin mahdollisimman nopeasti läpi ja story kesti sillä tavalla 4 tuntia. Siinä on aika iso ero tossa "oikeasti pelatussa" 35h läpipeluussa, jossa en loppujen lopuksi edes yrittänyt kerätä kaikkia collectibleja yms, mutta pelasin kuitenkin ihan rauhallisesti ja mielenkiintoisia juttuja tutkien.

Vähän sama juttu sikäli Rysessä. Pelin stoori on läpipelattavissa 5-6 tunnissa, mutta senkin pelin parissa vierähti 40h.

Nostoja