The Order 1886:n tekijöiden uusi yllättävä peli paljastui – sanokaa moi De-formersille

Ready at Dawnin seuraava peli ei ole välttämättä aivan sitä, mitä monet odottivat. Seuraavaksi studiolta on saapumassa ulos nimittäin värikäs areenamoninpeli.

5.6.2016 23:13

Kannettavia God of War -pelejä ja PlayStation 4:n The Order: 1886:n kehittäneen Ready at Dawnin seuraava peli ei ole aivan sitä, mitä monet saattoivat odottaa. Yhdessä GameStopin uuden GameTrust-julkaisuosaston kanssa studio on aikeissa tuoda maailmaan seuraavaksi De-formersin, joka on värikylläisellä ulkoasulla kyllästetty kilpailullinen moninpeli.

Noin 20 hengen voimin kehitetyssä De-formersissa maksimissaan kahdeksan pelaajaa pääsevät kilpailemaan kerralla keskenään varsin aggressiivisen areenatoiminnan merkeissä, joka tuo yhteen ideoita muun muassa Super Monkey Ballista ja Super Smash Brosista. Ohjattavaksi De-formers antaa pelaajilleen pyöreitä formeiksi kutsuttuja otuksia, joiden päämääränä olisi saada vastustajat kurmotettua ulos taistelutantereilta. Tämä onnistuu niin näitä puskemalla, ampumalla kuin ihan rehellisesti heittämälläkin, mistä näytteen voi saada oheisella julkistustrailerilla.

Tukemassa De-formers on tietysti ensisijaisesti nettipeluuta, mutta löytyypä siitä tuki myös paikallisille yhteenotoille jaetulla ruudulla. Kehitteillä tuotos on niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin.

Lähde: VentureBeat, Eurogamer

Lisää luettavaa