Persoonallinen The Secret World -massiivirope hylkää pakolliset tilausmaksut

The Secret Worldia on mahdollista pelata jatkossa ilman tilausmaksuja. Tilaaminen on kuitenkin edelleen mahdollista ja se tuo mukanaan erinäisiä pienetuja.

13.12.2012 20:39

Funcomin rakenteeltaan hieman omalaatuisempi MMO-roolipeli The Secret World jättää tästä päivästä lähtien pakolliset kuukausimaksut taakseen. Jatkossa pelkkä pelin ostaminen riittää, että kaikki siitä tällä hetkellä löytyvä sisältö on pelaajan ulottuvissa koko ajan.

Muutos tapahtui vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun Funcom kiisti suunnittelevansa tilauspohjaisesta bisnesmallista luopumista. Teoksen pelaajilta saama vastaanotto ei missään vaiheessa ole ollut räjähdysmäinen, joten päätös voi nyt jopa hyvinkin piristää pelin tilaa.

Mikäli The Secret Worldin ostaa tai on jo ostanut ennen vuoden vaihtumista, saavat pelaajat haltuunsa kaiken nykyisen sisällön ohella myös tulevan Issue #5 -laajennuksen sisällön. Samalla mukana toimitetaan Initiate Pack, joka tuo mukanaan joukon vahvempia aloitusaseita, Blood Raven -lemmikin sekä ylimääräisiä pukineita.

Mikäli nykyinen pelin omistaja on jo ostanut Initiate Packin itselleen, saa tämä Bonus Points -erikoisvaluutta 1 800 pisteen edestä hyvityksenä käyttöönsä.

Uusi liiketoimintamalli ei tarkoita, että tilaukset poistuisivat pelistä täysin. Pelaajat voivat jatkossa maksaa esimerkiksi 40 euroa kolmen kuukauden erikoisjäsenyydestä. Joka kuukausi tällaiset pelaajat saavat käyttöönsä erikoisesineen, kymmenen dollarin edestä Bonus Points -valuuttaa, kymmenen prosentin alennuksen kaupoista sekä kokemuksen kertymistä vauhdittavan kiihdyttimen.

Myös elinikäiset Grandmaster-tilit ovat edelleen olemassa. Ne pitävät sisällään erikoisjäsenedut sekä tuovat mukanaan vielä ylimääräisen kymmenen prosentin lisäalennuksen pelin kauppoihin.

Muutoksen myötä ilmaiset sisältöpäivitykset eivät nekään tyssää. Tulevaa maksullista lisäsisältöä puolestaan voi tulevaisuudessa ostaa joko suoraan oikealla rahalla tai erikoisjäsenten käyttämällä Bonus Points -valuutalla.

Lisätietoja uudistuksista ja hinnoitteluista saa The Secret Worldin kotisivuilta.

Linkki pelin traileriin

Lähde: Funcom, Eurogamer

Lisää luettavaa