The Settlers juhlii / Uutiset / pelaaja.fi

The Settlers juhlii

11.07.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
11

Ubisoft on juhlistanut The Settlers -strategiapelisarjan pitkää historiaa julkaisemalla demon The Settlers II: 10th Anniversary Editionista. Blue Byte Studiosin ja Funaticsin yhteistyössä valmistama demo sisältää tutorialin lisäksi yhden yksinpelitehtävän. Tehtävässä on tarkoitus asettaa roomalaisjoukko mahdollisimman hyvin aloilleen tuntemattomalle saarelle. Peliaika on rajoitettu 90 minuttiin.

Voit ladata demon itsellesi täältä.

settlers_sotw_CW502.jpg

Samalla Ubisoft ilmoitti, että sarja saapuu pelikonsoleille ensimmäistä kertaa 13 vuoden aikana Nintendo DS:n saadessa oman versionsa. Pelissä on tarkoitus kehittää mahdollisimman tiivis yhteiskunta tuntemattomalle maa-alueelle. Hahmoja voi luoda maanviljelijöistä kaivostyöläisiiin ja sotureista sairaanhoitajiin. Menestyvän yhteiskunnan rakentamiseen tarvitaan siis työläisten lisäksi runsaasti puolustusvoimia.

Pelissä esiintyviä kansoja ovat muun muassa roomalaiset, viikingit ja aasialaiset. Jokaisella kansalla voi taistella tekoälyä vastaan joko roomalaisiin tai koko maailmaan keskittyvissä kampanjoissa. Pelialueen laajuudesta kertoo seitsemän maanosaa, joista löytyy vihreitä metsiä, laajoja jäätiköitä, tuliperäisiä alueita sekä soita.

sshot6.jpg

Käsikonsoliversio ei poikkea pelityyliltään genrestä juuri lainkaan. Pelaaja rakentaa kyliä, joista voi myöhemmin kasvaa suurkaupunkeja. Asuinalueita on hyvä yhdistää teillä, jotta yhteiskunta olisi mahdollisimman yhtenäinen. Hyvä suunnittelu takaa menestyksen. Peli hyödyntää luonnollisesti DS:n stylus-kynää.

- Olemme todella iloisia, koska voimme tuoda The Settlersin käsikonsolipelaajille. Strategiapelit ovat erittäin mielenkiintoisia Nintendon faneille. Tarjoamme kokonaisuuden, joka hyödyntää DS:n ominaisuuksia aivan uudella tavalla, Ubisoftin edustaja Ralf Wirsing hehkuttaa.

The Settlers ilmestyy ensi syksynä Nintendo DS:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Settlers II oli kyllä loistava aikoinaan, sen jälkeen ei juurikaan ole tullut koskettua sarjaan. NDS versio kyllä kuulostaa lupaavalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin oli :) ja toivotavasti DS versiostakin tulee pelattava.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PC-versio ei liiemmin kiinnosta, mutta DS-version voisi hankkia, ellei DSsälle julkaistaisi 1st-party killereitä kuukauden välein.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä voisi DeeÄssälle hankkia, kun tuollaisista peleistä olen aina ollut "hauska peli, mutta maksaa liikaa"-mielellä. Ja minulla ei ole ollut kunnon PC:tä, jota voisin käyttää. Eli kun saa halvalla DS:lle, niin Jippijaijee, jippijaijoo...

Käyttäjän The Rellu kuva
The Rellu

Se ei ehkä tule maksamaan DS:llä 40 euroa, koska yleensä 3rd party pelit maksavat DS:llä enemmän.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eiköhän ne 3rd party pelitkin halvennu vanhetessaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä "3rd party" tarkoittaa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ostan lähes varmasti ds:lle, mutta olisiko missään tietoja, minkälaisia yksiköitä pelissä on?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nuo kuvat eivät kyllä ole settlersistä, en tiedä mistä on. Demoa pelasin ja näyttää tyystiin erilaiselta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä saa olla palikka jos luulee että artikkelissa esiintyvät kuvat ois Settlers II:sta. Kyseessä lienee arvetenkin Settlers IV:n kuvia...