The Sims 2:n tuki päättyy – digiversion omistajille kaikki laajennukset ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 2:n tuki päättyy – digiversion omistajille kaikki laajennukset ilmaiseksi

16.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

The Sims 4:n lähestyessä Electronic Arts on päättänyt lopettaa The Sims 2 -pelinsä tukemisen. Päätös on tapahtunut sopivasti vain pari kuukautta ennen pelin kymmenvuotissyntymäpäivää.

– Jatkossa EA ei enää tarjoa uutta sisältöä tai luo uusia teknisiä päivityksiä The Sims 2:een. Jos sinulla ilmenee ongelmia pelin kanssa, olet toki edelleen tervetullut ottamaan yhteyttä EA Helpiin, EA kertoo virallisilla tukisivuillaan.

Tuen päättymisen myötä EA on lahjoittamassa kaikille The Sims 2:n digitaalisesti ostaneille The Sims 2: Ultimate Collection -paketin, kunhan pelin on vain rekisteröinyt Originiin. Ultimate Collection on aikailla täydellinen versio pelistä, sillä sen pitäisi pitää sisällään kaikki The Sims 2:n laajennukset ja muut pienemmät lisäsisältöpaketit.

Pelaajien pitäisi alkaa päästä käsiksi ilmaisiin Ultimate Collection -paketteihinsa viiden päivän sisällä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Ihan hyvä tarjous ottaen huomioon, että The Sims 2 on monessa mielessä kolmatta osaa paremmin. Siinä on ehkä kaikkea vähemmän, mutta jotenkin siinä on keskitytty enemmän oleellisen, mikä tekee pelistä tasapainoisemman kokonaisuuden.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Rivien välistä voisi lukea että Ultimate Collectionin saisi napattua myös muut halvalla sen julkaisun jälkeen, jos pelkkä peruspeli riittää sen paketin ilmaiseksi saamiseen.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Rivien välistä voisi lukea että Ultimate Collectionin saisi napattua myös muut halvalla sen julkaisun jälkeen, jos pelkkä peruspeli riittää sen paketin ilmaiseksi saamiseen.

Näinhän sitä tosiaan voisi päätellä. En ole Simsejä tietokoneella pelaillutakaan (aivan), ja ehkä tuon digiversion ostamista voisi harkita. Toisaalta on niin paljon muutakin, mitä voisi tämän sijaan hankkia.