The Sims 4 -päivitykset paikkaavat puuttuvia toimintoja ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 4 -päivitykset paikkaavat puuttuvia toimintoja ilmaiseksi

2.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
The Sims 4 -päivitykset paikkaavat puuttuvia toimintoja ilmaiseksi

Viime kuussa julkaistu The Sims 4 saa loppuvuoden mittaan tukun ilmaisia päivityksiä, kehittäjä EA Maxis kertoo.

Pelin ensimmäinen ilmainen sisältöpäivitys on saatavilla nyt. The Sims 4:n ensimmäinen päivitys tuo mukanaan aavemaista tunnelmaa, sillä kuolleet simit voivat palata kummittelemaan pelimaailmaan. Aave-simit säilyttävät vanhat ominaisuutensa ja saattavat kuolintavastaan riippuen saada myös uusia toimintoja. Aaveet on mahdollista liittää myös jotakuinkin normaaleiksi talouden jäseniksi, jotka voivat mm. olla parisuhteissa ja käydä töissä muiden simien tapaan. Pelin tuottaja Rachel Franklin vihjaa myös, että pelaajat voivat löytää tavan palauttaa aaveet takaisin elävien kirjoihin.

The Sims 4 on saanut tuoreessa päivityksessä myös joukon Tähtien sota -naamiaisasuja sekä tukun uusia värivaihtoehtoja simien silmille. Mukana on myös joitakin bugikorjauksia sekä joukko säätöjä pelin toimintoihin. Päivityksen muutokset ovat luettavissa kokonaisuudessaan EA:n verkkosivuilla.

Loppuvuoden aikana luvassa on lisää uutta sisältöä ja uusia ominaisuuksia. Marraskuussa ilmestyvä The Sims 4 -päivitys saapuu mm. uima-altaiden kanssa. Kolmas sisältöpäivitys taas tuo mukanaan uusia urapolkuja simeille joulukuussa.

Lähde: Thesims.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Eli periaatteessa "palauttavat" peliin aiemmissa Sims-peleissä esiintyneitä ominaisuuksia? No, hyvä että tekevät sen sentään ilmaiseksi. Nyt vain ihmetyttää, kuka haluaa ostaa pelin keskeneräisenä, jos kerran suuri osa perusominaisuuksista tulee vasta jälkikäteen.

Käyttäjän FinHero kuva
FinHero

Nojaa, ihan mukavaa, ehkä jopa ostolistalle. Toivottavasti saisi jotain hienoja uusia ominaisuuksia ilman miljoonan lisäosan ostamista..

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

I-i-ilmainen päivitys? What sorcery is this? Kovat oli odotukset kaikilla, että uima-altaat tulee jossain maksullisessa dlc:ssä. Toki onhan siel vielä monta puuttuvaa asiaa mitkä voi maksumuurin taakse laittaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näyttää olevan nykytrendi tämä pelin ominaisuuksien päivittäminen peliin jälkeenpäin.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä snaketus

Näyttää olevan nykytrendi tämä pelin ominaisuuksien päivittäminen peliin jälkeenpäin.

Viimeisen neljän vuoden aikana on enemmänkin sääntö kuin poikkeus julkaista peli keskeneräisenä.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Eipä ole eka kerta, muistaakseni jo Sims 2 sai aikanaan ominaisuuksia päivityksillä.