The Sims 4 palaa sarjan juurille uuden juhlapäivityksen myötä / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 4 palaa sarjan juurille uuden juhlapäivityksen myötä

6.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
The Sims 4 palaa sarjan juurille uuden juhlapäivityksen myötä

Supersuosittu elämäsimulaatiosarja The Sims täytti tällä viikolla jo 16 vuotta.

Juhlapäivän kunniaksi sarjan tuorein osa The Sims 4 palaa ilmaissisältöpäivityksen myötä takaisin juurilleen. Uusi päivitys tuo mukanaan ikonisia ominaisuuksia ja esineitä, joista kukin edustaa yhtä aikaisemmista The Sims -peleistä. Eritoten sarjan parissa jo pidempään viihtyneet osaavat arvostaa päivityksen nostalgisen symbolista merkitystä, vaikka pelikokemusta mullistavista lisäyksistä ei olekaan kyse.

Ensimmäisestä The Simsistä tuttu surullinen pelle palaa peliin simit kertaheitolla masentavan maalauksen muodossa, kun The Sims 2:ta taas muistetaan yksinomaan juustoleipiin keskittyvällä elämäntavoitteella, jonka saavuttaminen antaa simeille mystisen kyvyn taikoa leipiä ilmasta. The Sims 3:n hurjan tuottelias kleptomaaniluonteenpiirre tekee myös paluun sarjaan, mutta näpistelijöiden lienee parasta varmistaa, ettei kukaan ole paikalla todistamassa heidän tekosiaan.

The Sims 4:n tiistaina ilmestyvän Romanttista puutarhakamaa -kamapaketin julkaisua ennakoidaan päivityksessä myös vanhan tutun puutarhuripalvelun paluulla puhelinluetteloihin. 

Päivitys on ilmainen kaikille pelaajille, ja se asentuu EA:n Origin-palvelun avulla automaattisesti peliin.

Lähde: The Sims 4, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Sims kakosen outolaakson remake saisi meikäläisenkin kiinostuskiikarit tuohon maailmaan. Ihan vain siksi että se erottui ufoasukkaineen ja hulluine tiedemiehineen perus käpykylien joukosta. Varsinkin konsoleilla, missä ei tainnut edes olla muita vaihtoehtoja.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Arvostaisin itse eniten avoimen maailman takaisin tuomista. Sms 4 otti aikalailla takapakkia loistavan Sims 3:sen jälkeen.

Tämäkin yksi sarja joka on tämän uusimman osan myötä kärsinyt pelin tyhmentämisestä (dumbing down). Jossain vaiheessa meillä on peliohjaimet joissa on yksi nappi jossa lukee "awesome" ja sitä kun painaa titteliruudussa, jotain mahtavaa tapahtuu ja peli pelaa itse itsensä läpi. Enjoy!

Nostoja