The Sims 4:n siminluontityökaluihin merkittäviä parannuksia / Uutiset / pelaaja.fi

The Sims 4:n siminluontityökaluihin merkittäviä parannuksia

15.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
The Sims 4:n siminluontityökalut uudistuvat merkittävästi

EA Maxisin elämäsimulaatiopeli The Sims 4 on saanut uuden trailerin.

Tuoreessa videomateriaalissa esitellään pc:lle ja Macille julkistetun The Sims 4:n uudistuneita hahmonluontityökaluja. Enää pelaajien ei tarvitse väännellä vipuja ja näpräillä liukusäätimiä luodakseen unelmasiminsä, vaan videon perusteella siminmuokkaus käy varsin näppärästi nykimällä ruumiinosia hiirellä. Videon kuvauksen mukaan The Sims 4 tarjoaakin tehokkaimman ja intuitiivisimman Create a Sim -työkalun pelisarjan historiassa.

The Sims 4 julkaistaan näillä näkymin kuluvan vuoden loppupuoliskolla.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ompas muuten erikoisen muotoinen pää tuolla miehellä. Sen takia tuosta simistä ei taida saada täysin samannäköistä.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Aika hineetä. Itse vaan olen niin laiska hahmoeditorin kanssa (ihan sama pulma roolipeleissä), että en todennäköisesti tule edes käyttämään kaikkia noita yksityiskohtien säädön ominaisuuksia.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Jotenkin kumisen oloisi ukkeleita, ei pärjää vieläkään Sims 2:n hahmoille. Täytyy kyllä myöntää, että monipuolinen editori, tuollainen jos löytyisi kaikista peleistä, missä luodaan hahmo(ja), niin ah ihanuutta! Itse pidän Simseissä eniten tosin talojen rakentelusta ja naapurustojen luonnista, minkä takia Sims 3 ei ihan napannut (toisena syynä oli kirotun pitkät lataustauot).

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos
Lainaus käyttäjältä JNyknn

kirotun pitkät lataustauot

Tämä on kyllä sellainen asia, mikä rassaa allekirjoittanuttakin. Vaikka olisi minkälainen mylly alla niin saa odotella hyvän tovin ennen kuin pääsee niin pitkälle, että kaupunki-näkymä on edessä. Jos peli olisi asennettuna SSD:lle niin sitten en osaa sanoa. Omalle SSD:lle en kehtaa pelejä asentaa, kun tilaa on niin rajoitetusti. Täysin käyttöjärjestelmä/ohjelma-dedicated -levy.

En halua kuulostaa mitenkään ignorantilta teknisten vaikeuksien suhteen (tällaisessa simussa on sen verran pientä sitä sun tätä laskentaa koko ajan taustalla, että pakostihan se syö tehoja), mutta onhan se hitaus vähän harmittavaa. Uusin Simcity on vaihteeksi taas ihan supernopea lataustaukojensa kanssa. Tosin en sitten tiedä, saattaa olla, että tuo internet-peli eroaa jotenkin ihan kokonaan arkkitehtuuriltaan yksinpelistä.

Sims 3 ei sinäänsä taas itse pelissä hidastele yhtään. Framerate ja muut ovat varmasti niin optimoituja kun ne ovat, ja itse en havaitse mitään suorituskykyongelmia. Truth be told, pelin julkaisusta on jo aikaa, ja silloisella raudalla (mikä oli jo tuohon aikaan auttamattomasti vanhentunut) peli yski pelatessa nupit kaakossa.

Ei voi tietää. Aivan fiksu selitys lataustaukoihin varmasti on. Rasittavaa silti.