The Stanley Parable -suunnittelija julkaisi uuden pelin – nappaa se nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

The Stanley Parable -suunnittelija julkaisi uuden pelin – nappaa se nyt ilmaiseksi

6.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pelisuunnittelun rajoja koetellutta The Stanley Parablea kehittämässä ollut William Pugh on tuonut nyt joulukuun startattua maailmaan kokonaan uuden pelin. Parhaillaan niin Steamin kuin itch.io-sivustonkin kautta ladata voi käymässä pc:lleen Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terrible Cursed Emerald: A Whirwind Heistin, joka on kaikkien hankittavissa ilmaiseksi.

Dr. Langeskov on The Stanley Parablen tapaan vahvasti huumorin voimaan luottava ensimmäinen persoonan seikkailupeli, mitä nyt tällä kertaa Dr. Langeskov on suunniteltu nimenomaan vain noin vartin pituiseksi kokemukseksi. Pelissä ideana olisi suorittaa monimutkainen ryöstökeikka, mutta tietenkään kaikki ei mene lopulta aivan niin kuin aluksi odottaisi.

Ensivaikutelmia pelistä voi nappailla sen julkaisutrailerista.

Dr. Langeskov on toinen peli lyhyen ajan sisään, joka on saatu entiseltä The Stanley Parable -kehittäjältä. Aiemmin lokakuussa myös Davey Wreden toi pc:lle saataville noin yhdeksän euroa kustantavan The Beginner's Guiden, joka nojasi hieman vakavampaan ja henkilökohtaisempaan tyyliin teemoillaan ja kerronnallaan. Pugh on myös jo varmistanut, ettei Dr. Langeskov ole ainut projekti, jonka parissa hän ja hänen Crows Crows Crows -tiiminsä ovat työskennelleet, vaan jotain uutta voitaisiin mahdollista nähdä vuodenvaihteen aikoihin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Laitetaan jonoon/lataukseen. Josko tuota jossain vaiheessa saisi raahauduttua pc:n ääreen muissakin kuin videoeditointipuuhissa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Meni aivot hieman solmuun kun aloin miettimään kaikkia nimiä ja yrityksiä minkä alla nämä ovat julkaisseet pelejään.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Mukava pieni peli oli. Jos pitää Stanley Parablesta, niin on kyllä sen vartin kokeilun arvoinen.