Ranskalaiskehittäjä Spidersin viimeisin toimintaroolipeli The Technomancer julkaistaan 21. kesäkuuta, julkaisija Focus Home Interactive on paljastanut.

Scifi-toiminnalla kyllästetty peli sijoittaa tapahtumansa Marsiin, jossa pelaajien silmätikuksi nousee elektronisilla kyvyillä varustettu technomancer-taistelija Zachariah. Spidersin monien aiempien pelien tapaan myös The Technomancerin on tarkoitus tarjota monenlaisia pelin tarinaan suuresti vaikuttavia valintoja, minkä ohella pelaajat pääsevät kasvattamaan Zachariah’sta myös omanlaisensa taistelijan hyödyntäen pelin kaikkiaan neljää erilaista kykypuuta hahmon kehittämiseen.

Varsin kattavan yleiskuvan pelin ydinideoista saa katsomalla ohesta The Technomancerin tuoreimman trailerin.

The Technomancer on järjestyksessään Spidersin viides oma alkuperäispelinsä. Studion aiempia luomuksia ovat olleet Faery: Legends of Avalon, Of Orcs and Men, Mars: War Logs ja Bound by Flame, joista itse kukin on monesti sisältänyt usein mielenkiintoisia ideoita, mutta samalla niiden laatu on jättänyt myös monesti paljon toivomisen varaa. Nähtäväksi jääkin, miten ansiokkaasti The Technomancer lopulta lupauksensa täyttääkään.

Pelaaja-lehden ennakon The Technomancerista voi lukaista tästä.

Lisää luettavaa