The Walking Dead -kehittäjät esittelivät kokonaan uuden Minecraft-pelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

The Walking Dead -kehittäjät esittelivät kokonaan uuden Minecraft-pelinsä

5.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Telltale Games on tarjonnut ensimmäisen katsauksen uuteen Minecraft: Story Mode -seikkailupeliin.

Alkujaan viime joulukuussa virallisesti julkistettu peli on kertomassa tarinan Jesse-nimisestä palikkamiehestä, joka hädän hetkellä ajautuu etsimään maailman aikoinaan Ender Dragonin kauhuilta pelastanutta Order of the Stone -seikkailijajoukkoa. Jessen äänenä pelissä kulemaan päästään Patton Oswaltia, jonka lisäksi näyttelijöiksi peliin on pestattu ainakin myös The Last of Us -tähti Ashley Johnson, The Walking Deadin Leena ansioitununut Dave Fennoy, samaisen pelin Lukena tunnettu Scott Porter, Futuraman Frylle äänensä antanut Billy West, Pee-wee Hermanina monille tuttu Paul Reubens kuin myös  sekä  Martha Plimpton että Brian Posehn.

– Työskentelemme läheisesti Mojangin mahtavan tiimin kanssa varmistaaksemme, että tarina sopii fanien rakastamaan ja tuntemaan Minecraftin maailmaan luonnollisesti. Jessen roolissa pelaajat tulevat kulkemaan omin keinoin läpi pelin selviytymistä ja seikkailemista käsittelevän tarinan, jonka kaiken tuo henkiin tähdillä kyllästetty näyttelijäkokoonpano, Telltale Gamesin toimitusjohtaja Kevin Bruner selittää.

Suunnitelmissa Telltalella olisi laittaa episodipohjainen Minecraft: Story Mode käyntiin vielä tänä vuonna. Peli on kehitteillä niin Windows- ja Mac-koneille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle kuin myös Android- ja iOS-laitteille.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ashley? Todella hyvä ääninäyttelijä, mutta en pysty kuuntelemaan häntä ajattelematta Ellietä.
First Lightissa kävi niin, että melkein ajatteli että Ellie puhui puhelimessa.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Näyttää oikein mainiolta. Hupaisaa että Minecraftin maailmasta saadaan jotain tarinapainotteisempaa, kenties Steve pöllähtää jossain vaiheessa ties minä legendaarisena mainarina ruutuun pelastamaan päivän.

Nostoja