The Walking Dead -konkarit lähettävät pelaajat metsään helmikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

The Walking Dead -konkarit lähettävät pelaajat metsään helmikuussa

13.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Kaksi vuotta sitten Kaliforniaan perustettu pelistudio Campo Santo on saanut vahvistettua julkaisupäivän debyyttipelilleen. Firewatchiksi kutsuttu uutukainen on saamassa samanaikaisen julkaisun niin Windows-, Mac- ja Linux-koneilla kuin PlayStation 4:lläkin, joille se on saapumassa 9. helmikuuta.

– Hiomme, optimoimme, kirjoitamme ja kehitämme parhaillaan viimeisiä osia peliin, mutta emme malta odottaa, että saamme tuoda sen pelattavaksi. Tavoitteenamme on saada peli julkaistua yhtäaikaisesti ympäri maailmaa, Campo Santon blogissa kerrotaan.

Firewatch on Yhdysvaltain Wyomingin osavaltioon sijoittuva ensimmäinen persoonan seikkailupeli, joka seuraa vanhaa elämäänsä pakoon lähteneen Henryn taivalta tämän ryhtyessä palovartijaksi keskellä laajaa amerikkalaistakorpea. Mitään kuivaa työtä Henry ei ajaudukaan tekemään, sillä jo uuteen hommaan totuttautuessaan metsässä alkaa tapahtua kummia.

Firewatchia on ollut kehittämässä muun muassa Telltalen The Walking Deadin ensimmäistä tuotantokautta aikoinaan vetämässä olleet Jake Rodkin ja Sean Vanaman sekä Mark of the Ninjan vanha pääsuunnittelija Nels Anderson. Pelin taiteellisesta tyylistä on ollut laajalti vastuussa brittikuvittaja Olly Moss.

Lähde: Campo Santo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Joutuu harkitsemaan vahvasti metsään menoa...sen verran maukkaalta vaikuttaa.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Tämä on kyllä aika varma hankinta,

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Varsin lupaavalta vaikuttaa.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Vaikuttaa oikeastaan aika jännältä.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Kiinnostaa kyllä tämä peli. Näin jonkin aikaa sitten gameplayta tästä varmaan joku 20min ja vaikutti oikein mielenkiintoiselta.

Nostoja