Telltale Gamesin seikkailupelisarja The Walking Dead palaa 20. joulukuuta. Kyseisenä päivänä debyyttinsä tekee ensimmäinen jakso pelin kolmannesta tuotantokaudesta, jolle yhtiö on antanut tällä kertaa lisänimen A New Frontier.

Uutta videokuvaa tulevasta odotettavissa on joulukuun 1. päivä osana The Game Awards -peligaalaa. Jo ennalta tiedossa on kuitenkin ollut, että peliä tähdittää nyt teini-ikäinen Clementine yhdessä uuden Javier-nuorukaisen kanssa, mistä saatiin videovilaus aiemmin kesällä

A New Frontier on aikaisempien The Walking Dead -kausien tapaan kaikkiaan viiden episodin mittainen ja sitä päästään pelaamaan vielä niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla, Xbox 360:lla, Windows- ja Mac-koneilla sekä Android ja iOS-laitteilla. Pelin jakelu tapahtuu ensisijaisesti digitaalisesti, joskin Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle siitä voi hankkia helmikuusta alkaen myös levyllisen version. Kyseiselle levylle Telltale painaa valmiiksi pelin ensimmäisen episodin, minkä lisäksi se on varustettu oikeudella ladata kaikki pelistä myöhemmin julkaistavat episodit.

Lähde: Telltale Games

Lisää luettavaa