The Walking Deadin kolmas tuotantokausi jää ensi vuoteen – jotain isoa silti vielä luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

The Walking Deadin kolmas tuotantokausi jää ensi vuoteen – jotain isoa silti vielä luvassa

14.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Telltale Gamesin oma The Walking Dead -peli ei saa kolmatta tuotantokautta vielä tämän vuoden aikana. Studion PR-edustaja Job Stauffer on valaissut asiasta Twitteristä lupaillen kuitenkin, että jotain suurta The Walking Deadiin liittyvää nähtäisiin kuitenkin vielä tänä vuonna.

Ilmeisesti Telltalen The Walking Dead -paljastus tehdään osana E3-messuja. Oletuksena on, että tulossa olisi jonkinlainen 400 Days -seikkailun tyyppinen väliepisodi, joka tarjoaisi The Walking Deadin toisen ja kolmannen kauden keskelle sijoittuvan tarinan. Toki tätä ei voida vielä pitää kuitenkaan varmana asiana.

Kolmas tuotantokausi The Walking Deadiin vahvistettiin viime vuonna San Diegon Comic-Con-messuilla, joskaan mitään yksityiskohtia siitä ei vielä tuolloin saatu. Pelin toinen tuotantokausi päättyi viime elokuussa, minkä jälkeen Telltale on ollut käynnistänyt sekä Game of Thrones- ja Tales from the Borderlands -pelinsä. Tiedossa parhaillaan myös on, että jossain vaiheessa studiolta on luvassa myös ainakin sekä Minecraft- että Marvel-aiheista pelattavaa että myös jonkinlainen kunnianhimoinen "super show"

Lähde: Job Stauffer (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kyllähän väliepisoditkin kelpaisivat oikein mainiosti.

Nostoja